Hoe Maak Je Een Hek?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Hek?
Hoe Maak Je Een Hek?

Video: Hoe Maak Je Een Hek?

Video: Hoe Maak Je Een Hek?
Video: #47 Houten hekwerk plaatsen 2024, April
Anonim

In het Minecraft-spel kun je een woning bouwen voor het personage, waarin de verzamelde dingen worden opgeslagen, waar een bed zal zijn om uit te rusten, waar je kunt eten. Het huis vereist bescherming tegen de aanvallen van kwaadaardige mobs en andere spelers. Om de veiligheid van woningen te versterken, moet elke speler weten hoe hij een hek moet maken.

Hoe maak je een hek?
Hoe maak je een hek?

instructies:

Stap 1

Het hek is één blok hoog, maar als ze ermee omgaan, kunnen levende wezens er niet overheen springen. Je kunt het hek overwinnen, de eigenschap hebben om te springen of de terugslag van de explosie gebruiken. Daarom kunnen de hekblokken op elkaar worden gestapeld, waardoor de bescherming wordt verbeterd.

Stap 2

Om een hek te maken in Minecraft, moet je zes stokjes op de werkbank in de twee onderste rijen plaatsen. Stokken kunnen worden gemaakt van planken die zijn verkregen uit hout.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Hekblokken zijn ook te vinden in dorpen op daken, in veehokken, op lantaarnpalen, in waterputten. Hekken worden meestal geïnstalleerd op de tweede verdieping van forten, ze zijn beschikbaar op kroonluchters. Je kunt deze blokken ook in verlaten mijnen krijgen door de pilaren te breken.

Stap 4

Je kunt in Minecraft meer maken dan alleen een haag van een hek. Deze stokblokken kunnen worden gebruikt als vervanging voor ladderplaten. Als je geen glas hebt, kun je dit vervangen door inlaatblokken. Uiterlijk lijkt het venster op een maas in de wet, dus het ziet er geweldig uit bij het bouwen van een kasteel.

Stap 5

Als je leert hoe je een hek moet maken, kun je ook een uitstekende val van vier blokken maken, omdat, eenmaal ertussen, de menigte vast komt te zitten.

Aanbevolen: