Hoe Maak Je Een Fakkel In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Fakkel In Minecraft
Hoe Maak Je Een Fakkel In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Fakkel In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Fakkel In Minecraft
Video: How to make a torch in Minecraft- Hoe maak je een fakkel in Minecraft? 2024, April
Anonim

Een fakkel in Minecraft is nodig om kwaadaardige mobs aan te steken en af te schrikken, sneeuw te smelten. Het is ook handig voor het maken van andere items. Daarom is het niet meer dan normaal dat veel spelers willen begrijpen hoe ze een fakkel kunnen maken in Minecraft.

hoe maak je een fakkel in minecraft
hoe maak je een fakkel in minecraft

instructies:

Stap 1

Om een fakkel te maken in Minecraft, heb je een stok en kolen nodig. Om deze verlichtingsarmatuur te maken, plaatst u ze in het raam zodat de sintel zich in de middelste cel bevindt en de stok precies eronder.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

In de mijn kan steenkool worden gewonnen. Als je een kachel hebt, kun je er een stuk hout in doen en na de warmtebehandeling het benodigde materiaal krijgen.

Stap 3

Een stok kan worden verkregen van twee borden door ze in het knutselvenster in de centrale cel en in de middelste cel van de onderste rij te plaatsen.

Stap 4

De zaklamp kan worden gebruikt om een Jack lamp te maken. Om het te maken, moet je ook een pompoen aan de lamp toevoegen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Met behulp van een fakkel in Minecraft kun je de lavabron vernietigen. Om dit te doen, moet u het installeren waar de hete vloeistof naar buiten spuit. Als je echter in de buurt van een andere bron bent, zal deze truc niet werken, omdat de fakkel gewoon doorbrandt.

Stap 6

Als de zaklamp onder water wordt geplaatst, kun je een tijdje een luchtkussen krijgen. Het apparaat gaat uit en dan kun je het oppakken. Het zal ook instorten als stortgoed van bovenaf valt.

Stap 7

U kunt de zaklamp op elk oppervlak van het blok installeren, behalve de onderkant.

Stap 8

Als je geen zaklamp wilt maken, kun je proberen een kant-en-klaar verlichtingsarmatuur te vinden. Dit item is te vinden in verlaten mijnen, dorpen, oude forten. Maar als je een groot aantal lampen nodig hebt, is het nog steeds beter om te leren hoe je zelf een fakkel in Minecraft kunt maken, vooral omdat dit niet zo'n tijdrovend proces is.

Aanbevolen: