Hoe De Beveiliging Van Een Bestand Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiliging Van Een Bestand Te Verwijderen
Hoe De Beveiliging Van Een Bestand Te Verwijderen

Video: Hoe De Beveiliging Van Een Bestand Te Verwijderen

Video: Hoe De Beveiliging Van Een Bestand Te Verwijderen
Video: Bestand verwijderen in de uploadzone 2024, April
Anonim

In sommige gevallen is het nodig om bestandsbeveiliging te installeren en in sommige gevallen - om deze te verwijderen. Dit kunnen triviale redenen zijn, van het verlies van een wachtwoord uit een beveiligd bestand tot de wens om informatie te gebruiken, waartoe de toegang beperkt is. Zonder de wettigheid en mogelijkheid van uw acties te analyseren, volgen hier verschillende manieren om de beveiliging van een bestand te verwijderen.

documenten onder betrouwbare bescherming
documenten onder betrouwbare bescherming

instructies:

Stap 1

De manier om de beveiliging van een bestand te verwijderen, hangt af van het type bestand. Als de beveiliging tegen bewerking in een Excel- of Word-bestand is geïnstalleerd, dan is de eenvoudigste manier om dit bestand te openen, alle inhoud over te zetten naar een nieuw bestand en het onder een andere naam op te slaan. Het nieuwe bestand dat op deze manier is gemaakt, kan worden bewerkt.

Stap 2

U kunt de beveiliging van PDF-bestanden verwijderen met behulp van online services die u vindt via de links: https://pdfpirate.org/ of https://www.freemypdf.com/. Volgens de ontwikkelaars is hun product in staat om elke beveiliging van bestanden in het gespecificeerde formaat te verwijderen

Stap 3

Als het nodig is om de beveiliging van bestanden op een flashkaart te verwijderen, overweeg dan zorgvuldig de media. Misschien is er een schakelaar op de kaart zelf die beperkingen stelt aan het werken met een flashstation. Draai deze schakelaar om en probeer bestanden te openen.

Stap 4

Als een dergelijke schakelaar niet aanwezig is of niet kan worden gebruikt om de beveiliging te verwijderen, is het mogelijk dat de flashdrive onjuist is losgekoppeld of dat de bestandsopname is mislukt. In dat geval kunnen ingrijpende maatregelen nodig zijn, tot en met opmaak.

Aanbevolen: