Een ISO-schijfkopie Maken

Inhoudsopgave:

Een ISO-schijfkopie Maken
Een ISO-schijfkopie Maken

Video: Een ISO-schijfkopie Maken

Video: Een ISO-schijfkopie Maken
Video: Schijfkopie ISO maken van een CD DVD op de Mac 2023, Maart
Anonim

Een ISO-image is een virtuele optische schijf waarmee u het zonder een gewone schijf kunt doen. Deze tool wordt door een groot aantal gebruikers gebruikt. De gekoppelde afbeelding neemt alleen ruimte in beslag op uw harde schijf en elimineert het gedoe van het gebruik van cd's of dvd's. Om een ISO-image te maken, hoeft u slechts één programma te kunnen gebruiken.

Een ISO-schijfkopie maken
Een ISO-schijfkopie maken

instructies:

Stap 1

Installeer het programma Alcohol 120% op uw computer. U kunt deze applicatie downloaden op de officiële website op www.alcohol-soft.com of op een softwareportal van het Russische internet, bijvoorbeeld www.softodrom.ru. Plaats de schijf waarvan u een image wilt maken in het optische station en wacht tot de computer de externe media herkent. Voer vervolgens het programma Alcohol 120% uit

Stap 2

Er is een navigatievenster in het linkerdeel van het hoofdprogrammavenster. Selecteer in de "Basisbewerkingen" het item met het schijfpictogram "Afbeeldingen maken". Er wordt een venster geopend waarin u de schrijfsnelheid, het station, het gegevenstype, de bestandsnaam, de locatie en het formaat kunt selecteren. Druk op de knop "Start" en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 3

Na het einde van het proces van het branden van de afbeelding, kunt u de voltooide ISO-afbeelding op de eerder opgegeven locatie vinden. Om ermee aan de slag te gaan, moet u de afbeelding op een virtuele schijf mounten. Sleep hiervoor het voltooide bestand naar het programmavenster. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Mount to Device. Uw afbeelding zal nu fungeren als een schijf.

Populair per onderwerp