Hoe De Zuidelijke Brug Op Te Warmen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Zuidelijke Brug Op Te Warmen?
Hoe De Zuidelijke Brug Op Te Warmen?

Video: Hoe De Zuidelijke Brug Op Te Warmen?

Video: Hoe De Zuidelijke Brug Op Te Warmen?
Video: Ananas thuis kweken - (deel 1) 2024, April
Anonim

De South Bridge is een functionele computercontroller, ook wel een I/O-controllerhub genoemd. Meestal is dit een microschakeling die "trage" interacties of busconnectoren verbindt.

Hoe de zuidelijke brug op te warmen?
Hoe de zuidelijke brug op te warmen?

Noodzakelijk

  • - elektrisch fornuis;
  • - kader;
  • - moederbord;
  • - soldeer.

instructies:

Stap 1

Maak met je eigen handen een elektrisch fornuis om de zuidbrug thuis op te warmen. Gebruik hiervoor twee stenen met een spiraalvormige groef. Ze moeten worden gekrompen met een stalen behuizing van een halve millimeter dik, de poten moeten ongeveer achttien centimeter hoog zijn.

Stap 2

Maak een open spoel met een vermogen van 2 kW. Installeer de regelaar niet op de spiraal. Als er desondanks een regelaar op de kachel zit, selecteer dan experimenteel de positie zodat de temperatuur in één of twee minuten soepel honderdtachtig graden bereikt.

Stap 3

Snijd een stuk ijzer van een halve millimeter dik; de grootte moet overeenkomen met de grootte van de plaat, zodat deze de spiraal kan bedekken terwijl de zuidelijke brug opwarmt. Pak twee frames uit de systeemblokken, en ook een stuk metaal waaruit het moederbord is bevestigd. Het wordt meestal gedaan met gaten.

Stap 4

Schroef het moederbord op het vel van de systeemeenheid, zodat het niet per ongeluk leidt. Bedek vervolgens de overtollige gaten met plaatstaal. Desolder de uitgangselektrolyten van het moederbord. Plaats alcoholhars uit een spuit onder de zuidbrug, plaats deze boven de kachel op een afstand van ongeveer veertien centimeter. Deze afstand zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de zuidbrug. Verwarm vervolgens ongeveer vijf minuten, totdat de flux kookt.

Stap 5

Plaats een vel wit papier op het moederbord, zet dan de kachel uit, voeg na een paar minuten meer flux toe om de zuidelijke brug verder te verwarmen. Zet hem weer aan en verwarm ongeveer acht minuten op dezelfde afstand, en laat hem vervolgens zakken tot een afstand van tien centimeter.

Stap 6

Na een paar minuten zal het soldeer onder de brug smelten, duw de brug in verschillende richtingen met een naald, klop erop, zet hem uit en wacht ongeveer veertig minuten tot hij volledig is afgekoeld. Als de brug omhoog komt tijdens het opwarmen, leg er dan zoiets als een munt op.

Aanbevolen: