De Verbinding Met Het Lokale Netwerk Verbreken

Inhoudsopgave:

De Verbinding Met Het Lokale Netwerk Verbreken
De Verbinding Met Het Lokale Netwerk Verbreken

Video: De Verbinding Met Het Lokale Netwerk Verbreken

Video: De Verbinding Met Het Lokale Netwerk Verbreken
Video: Mini screencast: De verbinding met een Wi-Fi netwerk verbreken 2024, Maart
Anonim

U kunt niet alleen verbinding maken met een lokaal netwerk, maar ook de verbinding verbreken. Deze behoefte kan zich in verschillende situaties voordoen. Vaak verstoort het lokale netwerk de verbinding met het hoofdinternet. Om deze situatie op te lossen, moet u proberen de verbinding met het lokale netwerk te verbreken. Dit kan op verschillende manieren.

De verbinding met het lokale netwerk verbreken
De verbinding met het lokale netwerk verbreken

Noodzakelijk

Personal computer, Devcon-programma

instructies:

Stap 1

Ga naar "Start" en vervolgens naar "Configuratiescherm". Selecteer "Beheer". Klik op "Computerbeheer" en "Apparaatbeheer" en vervolgens op "Netwerkkaarten". Selecteer hier in de eigenschappen een dergelijke kolom "Dit apparaat wordt niet gebruikt". U kunt als volgt de verbinding met het lokale netwerk verbreken. Ga naar "Start" op uw computer. Selecteer het gedeelte met de titel "Configuratiescherm". Klik tussen alle pictogrammen op het tabblad "Netwerkverbinding". Er wordt een venster voor u geopend waar u het pictogram "Local Area Connection" ziet. Als er "Verbonden" staat, kunt u de verbinding verbreken. Om deze actie uit te voeren, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram. Er wordt een venster geopend waarin u de optie "Uitschakelen" selecteert.

Stap 2

Als u uw computer moet loskoppelen van het lokale netwerk, kunt u het volgende doen. Klik met de muis op "Start" en selecteer de volgende secties: "Configuratiescherm", vervolgens "Netwerk en internet", dan "Netwerkcentrum", nou ja, "Netwerkverbindingenbeheer". Klik met de rechtermuisknop op het netwerk dat u wilt verbreken. Dan kun je een van de volgende dingen doen. Als de verbinding draadloos is, klik dan op het tabblad "Verbinding verbreken".

Stap 3

U kunt proberen het programma "Dial-a-fix" te gebruiken. Download het op internet en installeer het op uw computer. Open en ga aan het werk. Zoek deze optie "SSL / HTTPS / Cryptografie". Vink daarin het vakje aan en klik vervolgens op het tabblad "Go". Als al het andere faalt, of als u een actie niet kunt voltooien, koppelt u gewoon de internetverbinding los.

Stap 4

Alles kan via de opdrachtregel. Download een hulpprogramma zoals Devcon. Ga via "Start" naar het tabblad "Apparaatbeheer". Kijk daar "Netwerkkaartdetails". Er staat bijvoorbeeld "PCIVEN_10EC & DEV_8168 & SUBSYS_E0001458 & REV_014 & CF4E44 & 0 & 00E5". Kopieer of onthoud deze informatie alleen tot aan het &-symbool, dat wil zeggen "PCIVEN_10EC". Open een opdrachtprompt en plak daar bijvoorbeeld "devcon.exe disable PCIVEN_10EC" (kijk in uw geval zelf wat u moet invoegen). Het lokale netwerk wordt verbroken.

Aanbevolen: