Verbinding Maken Met Externe Toegang

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Externe Toegang
Verbinding Maken Met Externe Toegang

Video: Verbinding Maken Met Externe Toegang

Video: Verbinding Maken Met Externe Toegang
Video: Windows 10 - How to Set Up Remote Desktop Connection 2024, April
Anonim

Toegang op afstand is een zeer handige functie voor degenen die zowel op kantoor als thuis werken. Het instellen van externe toegang tot het bureaublad van een tweede computer is snel en eenvoudig. Hiervoor bestaan een groot aantal speciale programma's. Laten we eens kijken naar het proces van het verbinden van externe toegang met een van hen als voorbeeld.

Verbinding maken met externe toegang
Verbinding maken met externe toegang

Noodzakelijk

U hebt het hulpprogramma TeamViewer nodig, de ID van de computer waarmee u verbinding wilt maken en het wachtwoord om toegang te krijgen. Ik wil u eraan herinneren dat het proces van het verbinden van externe toegang alleen mogelijk is met toestemming van de eigenaar van de tweede computer (als u bijvoorbeeld verbinding maakt met de pc van uw collega of vriend). Anders wordt het al beschouwd als een poging tot ongeautoriseerde toegang

instructies:

Stap 1

Het hulpprogramma TeamViewer is vrij te verspreiden, download het en installeer het op uw pc. Deze taak kan eenvoudig en eenvoudig worden gedaan: het programma weegt zeer weinig en is uiterst eenvoudig te installeren.

Stap 2

Nadat u het hulpprogramma hebt gestart, wordt er een dialoogvenster voor u geopend. Hierin ziet u niet alleen de gegevens van uw computer, maar ook een regel waarin u de ID moet invoeren van de tweede computer waarmee u verbinding maakt. Dit legitimatiebewijs dient te worden verstrekt door uw collega/vriend. In het geval dat u verbinding maakt met uw tweede pc, kent u deze gegevens.

Stap 3

Ga verder met de volgende stap - een verbindingsmethode kiezen. Het programma biedt verschillende opties, selecteer er een en klik op de knop "Verbinden".

Stap 4

Het volgende dialoogvenster wordt voor u geopend. Hierin moet u het wachtwoord invoeren voor toegang tot de tweede externe pc. In dit geval is het schema hetzelfde: als dit de computer van iemand anders is, moet het wachtwoord door de eigenaar worden verstrekt, als het uw pc is, is het wachtwoord bekend.

Stap 5

Als deze actie succesvol is, verschijnt een tweede paneel op uw bureaublad - dit is het bureaublad van de tweede externe pc. Taak voltooid, externe toegang geïnstalleerd.

Aanbevolen: