Het Presentatieformaat Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Presentatieformaat Wijzigen
Het Presentatieformaat Wijzigen

Video: Het Presentatieformaat Wijzigen

Video: Het Presentatieformaat Wijzigen
Video: PowerPoint 2013: stijl van presentatie wijzigen 2024, April
Anonim

Nadat u uw presentatie hebt gemaakt, moet u deze mogelijk op een ander apparaat dan uw computer afspelen. Om dit te doen, moet u het bestand in een ander formaat vertalen. Presentatiesoftware heeft beperkte opties voor het converteren van voltooide bestanden. Daarom kunt u als alternatief programma's en bronnen van derden gebruiken.

Het presentatieformaat wijzigen
Het presentatieformaat wijzigen

Noodzakelijk

  • - presentatie;
  • - PPT naar Flash Converter-programma;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Converteer Microsoft Power Point-presentatie naar SWF-formaat met behulp van PPT naar Flash Converter. Download het van de site van de ontwikkelaar www.conaito.com. Installeer het programma en voer het uit. Voeg een presentatie toe aan het project via het menu-item Bestanden toevoegen of sleep het bestand eenvoudig naar de werkruimte van het programma. U kunt meerdere bestanden tegelijkertijd converteren. Als je per ongeluk een extra bestand toevoegt, verwijder dit dan met de tool Remove tools

Stap 2

Controleer de programma-instellingen voordat u begint met converteren. Het instellingenvenster wordt geopend met behulp van een knop met een hamer en het opschrift Eigenschappen. Bestudeer de mogelijke instellingsvariaties zorgvuldig. Op het tabblad SWF-indeling kunt u ervoor kiezen om de video- of audiostream te converteren. Het item Hight quality is verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van het verwerkte materiaal. Door de Loop-indicator in te stellen op Ja, krijgt u een looping-video van de clip. Dia-overgangen ingesteld op False annuleert dia-overgangen.

Stap 3

Schakel over naar het tabblad Converteren, in de bovenste regel van de uitvoermap, stel de map in waarnaar het bestand na conversie wordt gekopieerd. Op het tabblad Interface kunt u een functie activeren die de video altijd boven andere vensters weergeeft. Bevestig de geselecteerde instellingen. Begin met het converteren van uw presentatie door op de grote blauwe knop met een witte driehoek te klikken.

Stap 4

Gebruik de gratis diensten van de site om uw presentatie naar PDF te converteren www.convertonlinefree.com. Hiermee kunt u een PDF-bestand maken zonder de kwaliteit van het originele materiaal te verliezen. Open de pagina, klik op de knop Bladeren en selecteer het gewenste bestand. Op deze site kunt u presentaties verwerken die zijn gemaakt in Open Office en Microsoft Office-toepassingen

Stap 5

Klik op de knop "Converteren" en wacht tot de verwerking is voltooid. Het proces kan enkele minuten duren. Als u meerdere bestanden moet wijzigen, gebruikt u het tabblad Archief. Combineer verschillende presentaties in een zip-archief en upload via het formulier op de site.

Aanbevolen: