Hoe Maak Je Een Lift In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Lift In Minecraft
Hoe Maak Je Een Lift In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Lift In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Lift In Minecraft
Video: Minecraft: How to make a working Elevator (easy) 2024, April
Anonim

Het Minecraft-spel biedt spelers onbeperkte mogelijkheden voor creativiteit en het bouwen van verschillende structuren. Een daarvan is zo'n middel om het personage als een lift te verplaatsen.

Hoe maak je een lift in minecraft
Hoe maak je een lift in minecraft

instructies:

Stap 1

De lift in Minecraft is een zeer nuttige structuur waarmee het personage snel door de gebouwen kan bewegen die hij heeft. Om een eenvoudige lift in het spel te bouwen, heb je een rode steen, plakkerige en eenvoudige zuigers, een knop, repeaters en een paar blokken ondoorzichtig materiaal nodig.

Stap 2

Bouw een hefinrichting. Maak hiervoor een kolom met eenvoudige zuigers en blokken, plaats ze in twee rijen zodat ze verspringend zijn en zich met de voorkant naar buiten bevinden. Maak nog een pilaar naast elkaar, deze keer met plakkerige zuigers in plaats van de gebruikelijke en plaats ze in dezelfde volgorde. Installeer repeaters achter de structuur om een vierkant te creëren. Bedek de resulterende structuur met glas. Stel een geschikte repeatervertraging in om de lift in korte tijd naar de gewenste hoogte te brengen. Ga hiervoor in de opening staan en druk op de knop zodat de pistons het personage naar de gewenste plaats beginnen te duwen.

Stap 3

Gebruik een alternatieve manier om een lift te maken in Minecraft. Om dit te doen, moet u blokken, borden en emmers water inslaan. Leg de 3x3-pijp zo neer dat er een lege ruimte in het midden is. Vul het midden met water en decals, afwisselend. Maak de ingang aan de onderkant van de liftconstructie twee blokken groot. Als er water uit de leiding stroomt, installeer er dan een extra tafel onder. Druk op de SPATIEBALK om naar de gewenste hoogte te klimmen.

Stap 4

Er is nog een andere manier om een lift te bouwen in het spel. Hier heb je mijnkarren, rails en blokken nodig. Bouw een structuur in de vorm van de letter "P" van blokken - twee blokken aan de zijkanten en drie op de bovenbalk. Plaats nog een letter "P" boven de structuur en verplaats deze terug naar het blok. Plaats de rails in het lege vierkant en plaats de mijnkar erop. Dit liftontwerp in Minecraft kan elke hoogte hebben.

Aanbevolen: