Hoe Maak Je Ruimte In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Ruimte In Minecraft
Hoe Maak Je Ruimte In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Ruimte In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Ruimte In Minecraft
Video: DIT IS HOE JE IN DE MINECRAFT RUIMTE KOMT! 2024, April
Anonim

Minecraft is gemaakt door slechts één ontwikkelaar, hij maakte het in zijn vrije tijd. Wie had gedacht dat ze zo'n enorme populariteit in de wereld zou krijgen. Het universum van het spel breidt zich voortdurend uit en wordt aangevuld. Er verschijnen bijvoorbeeld nieuwe werelden: Gewone wereld, Lager, Paradijs, enz. We zullen uitzoeken hoe we ruimte kunnen maken in Minecraft - een andere wereld met zijn eigen regels en kenmerken.

Maak ruimte in Minecraft
Maak ruimte in Minecraft

instructies:

Stap 1

Er moet meteen worden opgemerkt dat je de "Space" -wereld in Minecraft alleen kunt creëren met behulp van de Astrocraft-mod. Nadat u het hebt geïnstalleerd, bent u klaar om uw portal te maken. Het is gemaakt van ijzeren blokken en het scheppingsprincipe lijkt erg op het creëren van een portaal naar de hel. Dat wil zeggen, maak een frame van 4x5 van de blokken en activeer het vervolgens met een vuursteen.

Stap 2

Je moet niet meteen de ruimte in rennen, want zonder een ruimtepak kun je niet overleven. Het kan worden gemaakt van zwarte wol, en het bestaat ook uit een speciale broek, een helm, een jas en laarzen.

Stap 3

Een helm wordt op dezelfde manier gemaakt als een gewone, volgens hetzelfde principe, maar zoals alle dingen. Alleen wordt er wol gebruikt in plaats van de gebruikelijke materialen.

Maak een ruimtehelm in Minecraft
Maak een ruimtehelm in Minecraft

Stap 4

We creëren een jas die ons zal beschermen tegen kosmische straling. Herhaal gewoon het recept dat in de afbeelding wordt getoond.

Een ruimtejas maken in Minecraft
Een ruimtejas maken in Minecraft

Stap 5

Nu maken we ruimtebroeken. De reis zal lang en lang zijn, dus de broek moet stevig zijn.

Ruimtes maken in Minecraft
Ruimtes maken in Minecraft

Stap 6

Het afwerkingselement van het kostuum zijn laarzen. Speciaal, kosmisch, met hen zullen we nieuwe landen aanvallen in de luchtloze ruimte.

Maak ruimtelaarzen in Minecraft
Maak ruimtelaarzen in Minecraft

Stap 7

De nieuwe wereld zal de speler verrassen met interessante blokken, talloze niet-geïdentificeerde vliegende objecten en kosmisch stof. Eenmaal in de ruimte spring je van het eiland naar beneden. Als je de grond soepel nadert, vertraag je. Beweeg rond de eilanden die je constant zult tegenkomen.

Stap 8

Ruimtegereedschap kan worden gemaakt van onderdelen die uit UFO's zijn gevallen. Van een nieuwe grondstof - staal, kun je een stalen stok maken. Stapel gewoon drie stukken staal verticaal op een werkbank.

Stalen stok in Minecraft: mod Space
Stalen stok in Minecraft: mod Space

Stap 9

Een stalen houweel kan worden gemaakt van een stalen staaf en stukken staal. Vul de bovenste rij met stukjes staal en plaats de stalen stokken verticaal in het midden.

Stalen houweel in Minecraft
Stalen houweel in Minecraft

Stap 10

Als je de ruimte van de werkbank vult met stukjes staal, kun je een stalen blok maken. Je kunt er een ruimtehuis van bouwen.

Aanbevolen: