Hoe Peers Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Peers Uit Te Schakelen
Hoe Peers Uit Te Schakelen

Video: Hoe Peers Uit Te Schakelen

Video: Hoe Peers Uit Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, April
Anonim

Peers zijn die torrent-gebruikers die momenteel bezig zijn met het downloaden van bestanden. Ze kunnen het gedownloade bestand niet alleen ontvangen, maar ook in delen distribueren naar andere gebruikers.

Hoe peers uit te schakelen
Hoe peers uit te schakelen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Voer een zoekmachine uit op uw computer. Zoek in uw zoekopties naar het bestand ipfilter.dat, inclusief systeemmappen en bestanden. Nadat het systeem het gegeven bestand heeft gevonden, opent u uw torrent-client en bekijkt u de lijst met peers. Kopieer de IP-adressen van degene die u wilt uitschakelen.

Stap 2

Open het bestand dat je hebt gevonden met een teksteditor (zelfs een gewoon "Kladblok" is voldoende) en plaats daarin de gekopieerde gegevens over de adressen van de peers die je wilt uitsluiten van de distributie. Sla uw wijzigingen op. Houd er rekening mee dat de µTorrent-client moet worden afgesloten voordat u wijzigingen aanbrengt in de zwarte lijst, omdat deze dit bestand rechtstreeks in zijn werk zal gebruiken.

Stap 3

Stop met het serveren van het bestand. Selecteer hiervoor de distributie met de linkermuisknop en pauzeer in het hoofdmenu van de torrent-client. Blokkeer indien nodig de distributie op de server waar de link om het torrent-bestand te downloaden is geplaatst. Om dit te doen, moet u de auteur van de distributie of de moderator van de sectie zijn.

Stap 4

Open uw µTorrent-programma en klik met de linkermuisknop op de distributie waarvoor u peers wilt uitschakelen. Onderaan ziet u een extra paneel met verschillende tabbladen, selecteer de juiste ertussen. Selecteer ze met de muisknop en de Ctrl-toets.

Stap 5

Druk op de delete-toets, waarna ze uw bestanden niet kunnen downloaden. In sommige versies is het ook mogelijk om het uit te schakelen vanuit het contextmenu wanneer je met de rechtermuisknop op de geselecteerde peers klikt, of vanuit het menu van de torrent-client zelf. Deze acties zijn niet altijd beschikbaar vanuit standaard torrent-programma's, dus de beste manier is om peer-IP-adressen toe te voegen aan de zwarte lijst, zoals beschreven in de eerste paragraaf, of een alternatief programma te gebruiken.

Aanbevolen: