Hoe Televisie Op Een Computer In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Televisie Op Een Computer In Te Stellen
Hoe Televisie Op Een Computer In Te Stellen

Video: Hoe Televisie Op Een Computer In Te Stellen

Video: Hoe Televisie Op Een Computer In Te Stellen
Video: How to Use Your TV as a Computer Monitor - Updated 2020 2024, April
Anonim

U kunt op uw computer allerlei soorten tv kijken - kabel, satelliet, internet-tv. Elk van deze soorten tv heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar als we het alleen hebben over de kwaliteit en stabiliteit van het videobeeld, dan kun je ze in deze volgorde in aflopende volgorde van kenmerken rangschikken - kabel-tv, satelliet, internet-tv.

Hoe televisie op een computer in te stellen
Hoe televisie op een computer in te stellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Afstandsbediening;
  • - DVB-kaart;
  • - satellietapparatuur;
  • - onbeperkte snelle internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Om kabel-tv op uw computer te kunnen bekijken, moet uw huis erop zijn aangesloten, d.w.z. er moet een kabel in het appartement worden aangelegd en er moet een contract worden afgesloten met een kabeltelevisie-aanbieder voor het leveren van diensten. Als je dit allemaal hebt, koop dan een tv-tuner en sluit deze aan op je computer via een PCI/PCI-E-slot of USB-poort. Sluit de kabel aan op de tuner en kijk kabel-tv.

Stap 2

Satelliet-tv kijken vereist een meer gedegen voorbereiding. Definieer eerst de zenders die u wilt bekijken en de satellieten van waaruit deze zenders worden uitgezonden. Zoek op internet naar deze informatie. Het zoekresultaat moet de naam zijn van de satellieten die de gewenste zenders uitzenden.

Stap 3

Ga naar LyngSat.com en bekijk informatie over deze satellieten - signaalparameters, straaldekking, gegevens over de aan- of afwezigheid van codering, enz. Als uw huis binnen het signaalbereik is en niet is gecodeerd, koop dan apparatuur waarmee u kunt kijken satelliet TV. De kit bevat een schotelantenne, een C- of Ku-band-converter, een S- of S-2-formaat DVB-kaart, een antennekabel. De parameters van de converter en DVB-kaart worden bepaald door de signaalparameters - houd hier rekening mee bij de aanschaf van apparatuur.

Stap 4

Monteer de satellietapparatuur, stel deze in en repareer het signaal met het DVB-kaarttunerprogramma. Informatie over alle details van maatwerk is overvloedig aanwezig op internet. Nadat het signaal is hersteld, installeert u op de computer een van de programma's waarmee satelliet-tv wordt bekeken (ProgDvb, enz.), En scant u de satelliet ermee. Het programma voltooit zijn werk door een afspeellijst met de gedetecteerde kanalen te maken. Klik op een van hen en kijk naar satelliet-tv.

Stap 5

Voor het kijken van internet-tv is het raadzaam om een internetverbinding te hebben met een snelheid van minimaal 1 Mbps. Bovendien is niet alleen snelheid belangrijk, maar ook de stabiliteit van de verbinding. Als je een keuze hebt, geef dan de voorkeur aan een speciale DSL-lijn of wifi-router. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het 3G-signaal - via een USB-modem of mobiele telefoonverbinding - maar bij deze internetverbinding kan het videobeeld tijdens piekbelastingen op de communicatielijn gestoord worden.

Stap 6

Nadat de internetverbinding tot stand is gebracht, downloadt u een van de programma's om online tv te kijken. Een van de beste is RusTV Player. Als je dit programma gebruikt, download dan de nieuwste versie (momenteel RusTV Player 2.3). Installeer het programma op uw computer en schakel een van de vele kanalen in de afspeellijst van het programma in.

Aanbevolen: