Saldi Invoeren In 1C: Handelsbeheer

Inhoudsopgave:

Saldi Invoeren In 1C: Handelsbeheer
Saldi Invoeren In 1C: Handelsbeheer

Video: Saldi Invoeren In 1C: Handelsbeheer

Video: Saldi Invoeren In 1C: Handelsbeheer
Video: Auto importeren uit Duitsland 2024, April
Anonim

1C is een allesomvattende oplossing voor het organiseren van financiële, personeels-, materiaal- en boekhoudkundige gegevens bij een onderneming. Met "1C: Trade Management" kunt u met name alle verkopen en aankopen bij de onderneming controleren en registreren.

Saldi invoeren in 1C: Handelsbeheer
Saldi invoeren in 1C: Handelsbeheer

Noodzakelijk

"1C: Handelsbeheer"

instructies:

Stap 1

Start het programma "1C: Trade Management" via de snelkoppeling op het bureaublad, open de gewenste database. Om saldi in te voeren in 1C, ga naar het menu "Documenten", ga vervolgens naar het item "Verkoop", selecteer de optie "Schuldaanpassing". U kunt ook een document openen om saldi in te voeren in 1C met de volgende commando's: "Documenten" - item "Aankopen".

Stap 2

Selecteer daarin de optie "Schuldaanpassing". Een documentjournaal wordt geopend op het scherm - klik op de knop "Toevoegen" erin. Er wordt een nieuw document gemaakt. Selecteer de gewenste tegenpartij in het veld "Tegenpartij".

Stap 3

Voer een of meer contracten in het tabelgedeelte van het document in en voer vervolgens de valuta en het bedrag van de schuld in. Klik op de knop "Toevoegen" om deze regel toe te voegen aan de tabelsectie. Vul in de kolom "Verhoging schuld" het bedrag in dat uw tegenpartij verschuldigd is aan het bedrijf. Post vervolgens het document Schuldaanpassing om de gegevensinvoer te voltooien. Klik op de OK-knop.

Stap 4

Voer de voorraadsaldi in vanaf het begin van een bepaalde boekhoudperiode, bijvoorbeeld maand, kwartaal of jaar. Voordat u saldi in 1C invoert, stelt u de werkdatum in op de laatste dag van de maand die voorafgaat aan het begin van de volgende boekhoudperiode.

Stap 5

Selecteer hiervoor het menu-item "Service" - "Opties", stel de gewenste datum in. Om de saldi van goederen in magazijnen in te voeren, maakt u een document "Goederen boeken". Ga hiervoor naar het menu "Documenten", selecteer het item "Voorraad (magazijn)" en klik op "Goederen boeken".

Stap 6

Klik op de knop Toevoegen. Voer in het veld "Basis" "Voer initiële saldi in", klik op de knop "Prijzen en valuta", selecteer het type prijzen - "Aankoop". Klik op de knop "Selecteren". Vink de vakjes voor Prijs, Hoeveelheid en Functie aan. Selecteer het gewenste item door te dubbelklikken met de muis, specificeer de parameters Nadat u alle artikelen heeft toegevoegd, verlaat u het voorraadlijstvenster. Klik OK.

Aanbevolen: