Hoe Maak Je Een Dierenboerderij In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Dierenboerderij In Minecraft
Hoe Maak Je Een Dierenboerderij In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Dierenboerderij In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Dierenboerderij In Minecraft
Video: Minecraft | How to Build a Barn for Animals (READ DESCRIPTION) 2024, Maart
Anonim

Dieren in Minecraft zijn bronnen van voedsel, wol en leer. Het kan behoorlijk duur zijn om ze te vinden, dus het is gemakkelijker om een boerderij in de buurt van je huis te creëren. Dit is heel gemakkelijk te doen, vooral nadat de lijn in het spel is verschenen.

Hoe maak je een dierenboerderij in minecraft
Hoe maak je een dierenboerderij in minecraft

Noodzakelijk

  • - lijn
  • - schutting
  • - tarwe
  • - wortel

instructies:

Stap 1

De riem vereenvoudigt de beweging van dieren enorm, in vroege versies van het spel konden dieren worden gelokt met tarwe of wortels, maar dit was een vrij lang proces. Je moest tarwe (voor koeien of schapen) of wortelen (voor varkens) in je hand nemen en langzaam in de goede richting lopen. Vaak verloren de dieren het contact en vertrokken ze in een willekeurige richting. Het dier klampt zich vast aan de lijn en, als je er niet te ver vanaf gaat, en zo de lijn breekt, volgt hij de speler rustig. Bovendien kunt u meerdere dieren leiden als u meer dan één lijn heeft. Bovendien kunnen dieren met de riem aan het hek worden vastgemaakt. Om een dier aan de lijn te haken, houdt u het in uw hand en klikt u met de rechtermuisknop op het dier. Om het dier vrij te laten, klik er nogmaals op met de rechtermuisknop. Om een riem of lijnen aan het hek te bevestigen, klik je op het hek. De riem is gemaakt volgens het schema op de afbeelding. Filamenten worden verkregen van spinnen en spinnenwebben, slijm van slakken die in moerassen leven.

Leiband maken
Leiband maken

Stap 2

Maak allereerst een kraal voor vee, een hek zal je hierbij helpen, je kunt het van stokken maken. Doe hetzelfde voor de hekpoort en vervang de twee middelste stokken door gewone planken. Verlicht indien mogelijk uw paddock, fakkels kunnen direct op het hek worden geplaatst. Je kunt twee of drie kralen maken als je dieren van meer dan één soort gaat fokken, dit vereenvoudigt het fokken.

Een hek maken
Een hek maken

Stap 3

Neem een riem(en) of tarwe, zaden en wortelen en ga op zoek naar dieren. Schapen, koeien, kippen, varkens en paarden paaien (spawnen) in gebieden met gras en veel licht. Meestal leven ze op de vlaktes of aan de randen van het bos. Als je dieren vindt, pak dan een paar van elke soort, als je genoeg riemen hebt, en leid ze naar huis. Zet ze in een paddock of paddock. Nu kun je beginnen met fokken.

Vee kraal
Vee kraal

Stap 4

Koeien en schapen planten zich voort met behulp van tarwe, klik gewoon met de tarwe in je hand op twee dieren van dezelfde soort, ze beginnen harten uit te zenden, gaan naar elkaar toe en na een paar seconden verschijnt er een baby. Na het fokken kunnen de dieren het proces gedurende vijf minuten niet herhalen. Varkens planten zich op dezelfde manier voort met wortelen, paarden met gouden appels of gouden wortelen, kippen planten zich voort met zaden.

Aanbevolen: