DirectX-update

Inhoudsopgave:

DirectX-update
DirectX-update
Anonim

DirectX is een verzameling bibliotheken die is ontworpen voor de juiste werking van resource-intensieve applicaties en games. Geen enkele moderne game kan zonder dit pakket. Als deze bibliotheken niet op de computer zijn geïnstalleerd, kunnen er verschillende fouten optreden tijdens de werking van applicaties en games.

DirectX-update
DirectX-update

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows;
  • - Toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

De DirectX-versie controleren. Om erachter te komen welke versie van DirectX op uw computer is geïnstalleerd, gaat u naar het menu "Start" en selecteert u de opdracht "Uitvoeren" (u kunt dit ook doen door op de Windows-toets + R-toetscombinatie te drukken). Voer in het tekstvak van het venster dat verschijnt "dxdiag" in zonder aanhalingstekens, klik op de knop "Ok". Het DirectX-diagnoseprogramma wordt geopend. Zoek op het tabblad "Systeem" het item "DirectX-versie". Als de DirectX-versie niet wordt gedetecteerd of verouderd is, moet u de nieuwe versie downloaden en installeren.

uitvoeren
uitvoeren

Stap 2

Download de huidige versie van DirectX. Om de nieuwste versies van DirectX-bibliotheken te downloaden, gaat u naar de officiële Microsoft-website -> Downloads -> DirectX (https://www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=35). Zorg ervoor dat u downloadt wat u wilt (DirectX Web-based Runtime Installer for End User), klik op de knop Downloaden. Het uitvoerbare bestand "dxwebsetup.exe" wordt geladen. Start het op.

Downloaden
Downloaden

Stap 3

DirectX installeren. Het DirectX Installer-venster wordt geopend. Accepteer de eindgebruikersovereenkomst en volg de instructies. Na de installatie is het raadzaam uw computer opnieuw op te starten.

Aanbevolen: