Hoe Verwijderbare Schijven Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderbare Schijven Te Herstellen
Hoe Verwijderbare Schijven Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderbare Schijven Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderbare Schijven Te Herstellen
Video: TP-Link Archer AX50 WiFi-router recensie [2021] Beste router voor thuis 2024, Mei
Anonim

Als u per ongeluk bestanden hebt verwijderd die belangrijk voor u zijn of een partitie op de harde schijf hebt geformatteerd, kan het grootste deel van de gegevens die op deze schijf zijn opgeslagen, worden hersteld. Om dit te doen, moet u verschillende hulpprogramma's gebruiken.

Hoe verwijderbare schijven te herstellen
Hoe verwijderbare schijven te herstellen

Noodzakelijk

  • - Eenvoudig herstel;
  • - Acronis Disk Director.

instructies:

Stap 1

Download en installeer Acronis Disk Director. Selecteer de versie van het hulpprogramma die bij uw besturingssysteem past. Start uw computer of laptop opnieuw op om het installatieproces van de toepassing te voltooien. Start het op.

Stap 2

Open het tabblad "Weergave" boven de programmawerkbalk. Specificeer de parameter "Handmatige modus". Bekijk nu de lijst met bestaande partities op uw verwisselbare harde schijf. Klik met de rechtermuisknop op de vrije ruimte op de schijf waar de partitie zich eerder bevond. Selecteer het menu "Geavanceerd" en ga naar het item "Herstel".

Stap 3

Selecteer in het geopende venster de handmatige herstelmodus en klik op de knop "Volgende". Kies een complete zoekmethode voor verwijderde partities. Klik op de knop Volgende en wacht terwijl het programma een lijst met eerder bestaande secties samenstelt. Markeer nu de onlangs verwijderde partitie en klik op de knop Volgende.

Stap 4

Keer nu terug naar het hoofdmenu van het programma en open het tabblad "Bewerkingen". Klik op de knop Uitvoeren in het vervolgkeuzemenu. Klik in het nieuwe venster op de knop "Doorgaan" om het schijfherstelproces te starten. Wacht tot het is voltooid.

Stap 5

Download en installeer nu het Easy Recovery-programma. Het is vereist als er nog bestanden ontbreken nadat de partitie is hersteld. Start het programma en ga naar het menu Gegevensherstel. Selecteer in het geopende venster het item Verwijderd herstel. Geef de schijfpartitie op waar u naar bestanden wilt zoeken.

Stap 6

Selecteer nu het type bestanden waarnaar u wilt zoeken. Dit zal het zoekproces aanzienlijk versnellen. Klik vervolgens op de knop Zoeken en wacht tot het zoeken naar bestanden is voltooid. Markeer de vereiste bestanden en klik op de knop Opslaan. Geef de map op om de bestanden op te slaan.

Aanbevolen: