Programma's Van Uw Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Programma's Van Uw Computer Verwijderen
Programma's Van Uw Computer Verwijderen

Video: Programma's Van Uw Computer Verwijderen

Video: Programma's Van Uw Computer Verwijderen
Video: Hoe programma's te verwijderen op Mac | Applicatie permanent verwijderen op Mac 2024, Mei
Anonim

Programma's van uw computer verwijderen is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. En als velen bekend zijn dat programma's niet eenvoudig van een lokale schijf kunnen worden verwijderd en in plaats daarvan een speciale verwijderingsprocedure moeten gebruiken, zijn de meeste gebruikers zich niet bewust van het feit dat zelfs een dergelijke verwijdering bijna altijd niet slaagt zonder een spoor achter te laten voor het systeemregister.

Programma's van uw computer verwijderen
Programma's van uw computer verwijderen

Noodzakelijk

Om programma's volledig te verwijderen, zonder "staarten" in het register achter te laten, heeft u een speciaal hulpprogramma nodig voor het opschonen van het register - "Regcleaner". Dit hulpprogramma is gratis en wordt gedistribueerd onder de freeware-licentie

instructies:

Stap 1

Ten eerste moet het te verwijderen programma worden verwijderd met behulp van de standaardhulpmiddelen die door het systeem worden geleverd. Klik op Start - Instellingen - Configuratiescherm - Programma's toevoegen of verwijderen. Zoek degene die u wilt verwijderen in de lijst met programma's en klik op de knop "Verwijderen".

Stap 2

Nadat u het programma hebt verwijderd, moet u controleren of er foutieve sleutels, defecte takken in het register zijn achtergebleven en of het correct is verwijderd. Start Regcleaner. Kijk op het tabblad Software of degene die u zojuist hebt verwijderd in de lijst met geïnstalleerde programma's staat. Als dit het geval is, vink het dan aan en klik op de knop "Geselecteerde verwijderen". Daarna kunt u er volledig zeker van zijn dat het programma correct en foutloos is verwijderd.

Aanbevolen: