Waar Zijn De Mappen Gebleven?

Inhoudsopgave:

Waar Zijn De Mappen Gebleven?
Waar Zijn De Mappen Gebleven?

Video: Waar Zijn De Mappen Gebleven?

Video: Waar Zijn De Mappen Gebleven?
Video: Waar zijn de privé video's gebleven ? 2024, Mei
Anonim

Soms merken gebruikers tijdens het werken op een computer dat mappen die onlangs op de een of andere plaats stonden, ergens zijn verdwenen. Ze kunnen verdwijnen als gevolg van verschillende manipulaties met het systeem.

Waar zijn de mappen gebleven?
Waar zijn de mappen gebleven?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u of anderen niet per ongeluk de gewenste mappen hebben verborgen. Ga hiervoor naar Configuratiescherm en selecteer Mapopties. Zoek het item "Verborgen mappen niet weergeven" en schakel het uit. Ga nu terug naar de map waar uw map zich bevond. Als het verscheen, maar in de vorm van een doorschijnend pictogram, dan werd het echt verborgen. Klik erop met de rechtermuisknop en schakel het item "Verborgen" uit. Nu kunt u onnodige mappen weer verbergen in het "Configuratiescherm", maar degene die u nodig heeft blijft zichtbaar.

Stap 2

Kijk eens naar de "Prullenbak", die zich meestal op het bureaublad bevindt. Misschien heb je per ongeluk de mappen verwijderd die je nodig hebt, en daarna zouden ze hier moeten zijn. Breng ze terug door met de muis te slepen of door de functie "Herstellen" te kiezen.

Stap 3

Zoek een map op uw computer. Druk hiervoor op de toetsencombinatie Win + F. Als uw computer Windows Vista of hoger draait, vindt u de zoekbalk in het menu Start. Voer de naam van de map of een deel ervan in het overeenkomstige veld in en geef de benodigde zoekparameters op. U kunt ook aangeven of de computer in verborgen mappen moet zoeken.

Stap 4

Overweeg of u de map zelf naar een andere locatie had kunnen verplaatsen. Ook andere computergebruikers zouden dit kunnen hebben gedaan, dus het is handig om hen ernaar te vragen. Vaak gebeurt het verdwijnen van mappen door de fout van verschillende virussen. Controleer het systeem met een antivirusprogramma.

Stap 5

Herstel het systeem in de staat waarin het verkeerde voordat de mappen verdwenen. De bijbehorende functie bevindt zich in het gedeelte "Hulpprogramma's" van het menu "Start". Selecteer het herstelpunt dat u nodig hebt en wacht tot het systeem terugkeert naar een vorige staat. In dit geval worden alle verwijderde mappen en bestanden meestal met succes hersteld.

Aanbevolen: