Hoe Programma's Op De Telefoon Te Installeren

Hoe Programma's Op De Telefoon Te Installeren
Hoe Programma's Op De Telefoon Te Installeren
Anonim

De telefoon is lang niet alleen een communicatiemiddel geweest, maar bovendien een universeel amusementsmiddel. U kunt films kijken, naar muziek en radio luisteren en allerlei acties uitvoeren met programma's en toepassingen. Om applicaties op uw telefoon te installeren, kunt u een van de eenvoudige methoden gebruiken.

Hoe programma's op de telefoon te installeren
Hoe programma's op de telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Download allereerst de applicaties met behulp van de browser die in uw telefoon is ingebouwd. Ga naar een van de sites die gewijd zijn aan de fabrikant van je mobiele telefoon en selecteer de applicatie die je nodig hebt. Zorg ervoor dat het bij uw model past en download vervolgens.

Stap 2

Om geld te besparen bij het surfen op het web op zoek naar een toepassingssite, kunt u deze ook vinden met uw computer. Daarna hoeft u alleen nog het adres van het bestand in de adresbalk van de browser op uw telefoon in te voeren en te downloaden.

Stap 3

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Hiervoor heeft u een datakabel en een driver-cd nodig, deze vindt u in de verpakking. Als de kabel niet is meegeleverd, koop er dan een in een winkel voor mobiele telefoons. Zorg er bij het kiezen van een USB-kabel voor dat deze bij uw telefoon past. Het is niet nodig om een ​​schijf met de software te hebben, aangezien u alle benodigde programma's van het netwerk kunt downloaden.

Stap 4

Bekijk de technische documentatie voor uw telefoon en zoek het adres van de officiële website van de fabrikant. Hierop kunt u zowel stuurprogramma's als benodigde software downloaden. Houd er rekening mee dat als de software geschikt kan zijn voor het hele modellengamma, de stuurprogramma's exact van uw telefoonmodel moeten zijn. Installeer ze en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Het is noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren, anders wordt de telefoon mogelijk niet herkend door de computer.

Stap 5

Installeer emulator voor Java-toepassingen. Hiermee kunt u die programma's testen die zijn ontworpen voor uw mobiel.

Stap 6

Download toepassingen van de sites die u in de tweede stap vindt en test ze vervolgens met een java-emulator. Start de synchronisatiesoftware en kopieer de gedownloade apps naar uw telefoongeheugen.

Populair per onderwerp