Een Composietschets Maken

Inhoudsopgave:

Een Composietschets Maken
Een Composietschets Maken

Video: Een Composietschets Maken

Video: Een Composietschets Maken
Video: Nascondino Elettrico in un Parco Divertimenti a Tema Hollywood - EEN EP.3 (Movieland) - theShow 2024, Mei
Anonim

Composietbeeld is een speciaal programma waarmee u het gezicht van een persoon kunt nabootsen, waarbij u slechts enkele details kent, bijvoorbeeld de kleur en vorm van de ogen, de breedte van het gezicht, de vorm van de lippen, enz.

Een composietschets maken
Een composietschets maken

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Volg deze link https://flashface.ctapt.de/ om een online schets samen te stellen. Op deze site kunt u een afbeelding van het gezicht van een persoon samenstellen uit de details en het resultaat op uw computer opslaan als een jpeg-bestand

Stap 2

Selecteer achtereenvolgens het menu aan de linkerkant om haar, voorhoofd, accessoires, neus, wenkbrauwen, lippen, baard en snor toe te voegen. Na het selecteren van het menu verschijnen opties voor het uiterlijk van een of ander element van het menselijk gezicht. Klik op de gewenste afbeelding en deze wordt toegevoegd aan de composiet in het midden van het scherm.

Stap 3

Klik op Alles wissen om de afbeelding te wissen. Selecteer na het opstellen van de compositie de optie Gezicht opslaan, voer de bestandsnaam en uw naam in, klik op Opslaan. Er wordt een nieuw venster geopend met uw afbeelding. Om de schets op uw computer op te slaan, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteert u "Afbeelding opslaan als", voert u de bestandsnaam in, selecteert u een map en klikt u op "Opslaan". Het maken van de composiet is voltooid.

Stap 4

Ga naar de website rusprogram.3dn.ru/load/70-1-0-464 om het programma voor het compileren van een identikit te downloaden. Selecteer op de pagina de link "Composite image free download", klik in het geopende venster op de link met de naam van het programma, wacht tot het is gedownload. Pak het bestand vervolgens uit in een willekeurige map. Voer het uitvoerbare bestand uit de map uit om te beginnen met het compileren van de composiet.

Stap 5

Klik op de knop met een wit vel in het programmavenster om een nieuwe schets te maken. Selecteer vervolgens achtereenvolgens de knoppen om haar, snor, baard, ogen, neus en andere elementen van een menselijk gezicht aan de composiet toe te voegen. Accessoires zijn ook beschikbaar in het programma, zoals een bril. Elk element kan na toevoeging worden verkleind of vergroot met behulp van de speciale schuifregelaar onder het menu met gezichtsdetails.

Stap 6

Verwijder het onnodige element, selecteer het hiervoor op het gezicht en klik op de knop "Prullenbak". Om de gecompileerde schets op te slaan, klikt u op de disketteknop op de programmawerkbalk, selecteert u de opslaglocatie, voert u de bestandsnaam in en klikt u op "Opslaan".

Aanbevolen: