Uw Acer-serienummer Vinden

Inhoudsopgave:

Uw Acer-serienummer Vinden
Uw Acer-serienummer Vinden

Video: Uw Acer-serienummer Vinden

Video: Uw Acer-serienummer Vinden
Video: How to Check Laptop or PC Serial number or Product ID (No Software) 2024, Mei
Anonim

Op verschillende soorten producten van de fabrikant Acer kan het serienummer van het product op verschillende plaatsen worden gevonden, soms kan dit zelfs afhankelijk zijn van het modelgamma van hetzelfde product. Het is meestal nodig om het productnummer te kennen om het te registreren op het portaal van de fabrikant, wat de gebruiker enkele voordelen biedt.

Uw Acer-serienummer vinden
Uw Acer-serienummer vinden

instructies:

Stap 1

Als u de eigenaar bent van een Acer-telefoon, schakelt u het apparaat uit en opent u de achterklep. Daar zie je de batterij. Haal het eruit en lees aandachtig de inhoud van de sticker eronder - meestal bevindt het serienummer zich onder de IMEI-code of ergens in de buurt. U kunt ook naar de code op de doos kijken - deze moet een bijbehorende sticker hebben met informatie over het model, het batchnummer, de fabricagedatum, enzovoort.

Stap 2

Ben je in het bezit van een Acer laptop, maak dan gebruik van een van de vele mogelijkheden. De eerste is om naar het serienummer op de productverpakking te kijken. Meestal is het aan de zijkant van de doos geplakt, die informatie bevat over het model, de partij goederen, uitrusting, kleur, enzovoort. U kunt de laptop ook omdraaien en controleren op de sticker met het serienummer op de achterkant van de computer. Het wordt meestal op dezelfde plaats geplakt als de sticker van het Windows-besturingssysteem. Soms kan het onder de batterij zitten - u moet het hiervoor van de laptop verwijderen.

Stap 3

Als geen van de bovenstaande stappen werkt, probeer dan systematisch het serienummer te achterhalen. Om dit te doen, zet u de laptop aan, opent u "Deze computer", klikt u met de rechtermuisknop in het gebied zonder snelkoppelingen, selecteert u het menu-item "Eigenschappen". De informatie over het systeem die verschijnt, kan de gegevens bevatten die u nodig heeft. Gebruik een alternatieve methode - open het "Configuratiescherm", selecteer het menu-item "Systeem". Het resultaat zal hetzelfde zijn.

Stap 4

Let ook op de verschillende barcodestickers die op de meegeleverde laptopdocumentatie zijn geplakt - bijvoorbeeld op de garantiekaart of instructies.

Stap 5

Om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen, moet u de verpakking en documentatie van het gekochte product niet weggooien, zelfs niet nadat de garantieperiode is verstreken.

Aanbevolen: