Schermafbeeldingen Van Sites Maken

Inhoudsopgave:

Schermafbeeldingen Van Sites Maken
Schermafbeeldingen Van Sites Maken

Video: Schermafbeeldingen Van Sites Maken

Video: Schermafbeeldingen Van Sites Maken
Video: Schermafbeelding van volledige webpagina maken op de Mac 2024, Mei
Anonim

Om belangrijke informatie op te slaan, kunt u niet alleen tekstdocumenten gebruiken, maar ook afbeeldingen. Er zijn een groot aantal methoden voor het opslaan van een afbeelding die naar een computerscherm wordt verzonden.

Schermafbeeldingen van sites maken
Schermafbeeldingen van sites maken

Noodzakelijk

  • - Verf;
  • - Screenshot van de website.

instructies:

Stap 1

Als u een momentopname wilt maken van het zichtbare gedeelte van de website, drukt u op de PrScr-knop (Print Screen) op het toetsenbord. Als er meerdere browservensters actief zijn, selecteert u het gewenste venster door het actief te maken. Druk op de toetsencombinatie alt="Image" en PrScr.

Stap 2

Start nu een grafische editor. Als u dergelijke programma's niet hebt geïnstalleerd, opent u het menu "Start" en gaat u naar het submenu "Accessoires". Zoek en voer Paint uit.

Stap 3

Nadat u het menu van dit programma hebt geopend, drukt u op Ctrl en C. Open het menu "Bestand" en ga naar het item "Opslaan". Voer de naam van het document in, selecteer het formaat en de map om op te slaan.

Stap 4

Helaas biedt de beschreven methode niet de mogelijkheid om de hele webpagina te "fotograferen". Gebruik de plug-in Website Screenshots om volledige schermafbeeldingen te maken. Download dit programma van de ontwikkelaarssite

Stap 5

Installeer de applicatie door "Integreren in browser" te selecteren. Hierdoor krijgt u snel toegang tot het programmamenu. Open de gewenste webpagina en klik op het pictogram Website Screenshots. Plaats de muisaanwijzer op de optie Momentopname maken en selecteer de optie Gebied selecteren in het pop-upmenu.

Stap 6

Selecteer nu het te "fotograferen" gebied. Gebruik hiervoor de linkermuisknop. Selecteer het formaat van de opgeslagen afbeelding en voer de naam in.

Stap 7

Configureer de instellingen voor de plug-in Website Screenshots. Hiermee kunt u een specifieke sjabloon maken, zodat u niet voortdurend het formaat en de map hoeft te kiezen om op te slaan.

Aanbevolen: