Schermafbeeldingen Maken In Programma's In

Inhoudsopgave:

Schermafbeeldingen Maken In Programma's In
Schermafbeeldingen Maken In Programma's In

Video: Schermafbeeldingen Maken In Programma's In

Video: Schermafbeeldingen Maken In Programma's In
Video: Schermafbeelding maken op een mac (printscreen) 2024, Maart
Anonim

Screenshots worden vaak gebruikt om belangrijke informatie snel op te slaan. Met deze technologie kunt u de huidige status van een programma of game vastleggen. Soms worden schermafbeeldingen gemaakt bij het opslaan van elementen van webpagina's.

Schermafbeeldingen maken in programma's
Schermafbeeldingen maken in programma's

Noodzakelijk

  • - Fraps;
  • - het programma "Schaar".

instructies:

Stap 1

Windows-besturingssystemen bieden hulpprogramma's waarmee u snel schermafbeeldingen kunt vastleggen. Gebruik op Windows Seven het programma Scissors.

Stap 2

Open het menu Start en ga naar de map Accessoires. Het zou in het submenu Alle programma's moeten staan. Maak een snelkoppeling voor de Scissors-toepassing door het pictogram naar het bureaublad te slepen.

Stap 3

Start dit programma op het juiste moment en selecteer met de linkermuisknop het gewenste gedeelte van het scherm. Onmiddellijk na het uitvoeren van deze procedure zal het menu voor het snel bewerken van parameters starten.

Stap 4

Trek belangrijke elementen over met het gereedschap Pen of selecteer ze met de markeerstift. Druk op de toetsencombinatie Ctrl en S. Voer een naam in voor de resulterende schermafbeelding en geef een locatie op voor de opslag ervan.

Stap 5

Als u Windows XP gebruikt, gebruik dan een combinatie van de twee ingebouwde toepassingen. Om aan de slag te gaan, drukt u op het juiste moment op de toets Print Screen boven aan het toetsenbord. Hiermee wordt de schermafbeelding op het klembord opgeslagen.

Stap 6

Open nu het menu Start en ga naar de map Accessoires. Verf openen. Klik met de rechtermuisknop in een vrij gedeelte van het werkvenster en selecteer "Plakken". Wacht even totdat de afbeelding in het toepassingsvenster verschijnt.

Stap 7

Verklein de randen van de witte achtergrond als de afbeelding dit gebied niet volledig vult. Open het menu Bestand. Klik op het item "Opslaan als". Sla de schermafbeelding op door het formulier in te vullen.

Stap 8

In de situatie waarin u met programma's op volledig scherm werkt, moet u een beroep doen op de hulp van extra applicaties. Installeer Fraps, start dit programma en open het tabblad ScreenShot.

Stap 9

Selecteer de toets die u indrukt om de schermafbeelding op te slaan. Minimaliseer Fraps, start het gewenste programma en maak screenshots.

Aanbevolen: