Hoe Aytyuns Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Aytyuns Te Gebruiken?
Hoe Aytyuns Te Gebruiken?

Video: Hoe Aytyuns Te Gebruiken?

Video: Hoe Aytyuns Te Gebruiken?
Video: Itunes installeren en gebruiken 2024, Mei
Anonim

Met iTunes kunt u bijna elke bewerking uitvoeren met uw Apple-apparaat. Dit programma heeft een groot aantal functies die elke gebruiker van de telefoon, tablet of speler van het bedrijf nodig heeft. U kunt programma's, games installeren, muziek- en videobestanden downloaden.

Hoe aytyuns te gebruiken?
Hoe aytyuns te gebruiken?

instructies:

Stap 1

Het iTunes-venster kan in 3 conventionele delen worden verdeeld. Het bovenste paneel van het programma is een gebied waar de status van het kopiëren, afspelen van een bestand en het menu voor het beheren van delen van uw apparaat wordt weergegeven. Aan de linkerkant zie je een lijst met hoofdstukken en bronnen, en aan de rechterkant zie je een lijst met bestanden en een muziekbibliotheek.

Stap 2

Om het gewenste bestand aan het programma toe te voegen, hoeft u het alleen maar vanuit een willekeurige map naar het programmavenster te verplaatsen. Als dit bestand door Apple wordt ondersteund, wordt het toegevoegd aan de juiste sectie van het programma. Dus als u een mp3-bestand overzet, wordt het vervolgens weergegeven in het gedeelte "Muziek" van de bibliotheek. Hetzelfde gebeurt met afbeeldingen en video's.

Stap 3

Om gegevens die in iTunes zijn neergezet toe te voegen aan uw telefoon, tablet of speler, moet u naar het apparaatmenu gaan. Sluit hiervoor de gadget met een kabel aan op uw computer. Nadat u de versie van uw apparaat hebt bepaald, klikt u op het bijbehorende pictogram in de rechterbovenhoek van het venster. Selecteer vervolgens het type bestanden dat u wilt synchroniseren. Klik op de knop "Synchroniseren". U kunt ook het automatisch toevoegen van bestanden inschakelen wanneer de telefoon is aangesloten met behulp van het overeenkomstige item in de instellingen.

Stap 4

Om apps te kopen in de iTunes Store, moet u zich registreren voor een account. U kunt dit doen met behulp van het juiste menu-item bij het kiezen van een applicatie uit de categorieën in de winkel. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op Maak Apple ID aan en volg de instructies op het scherm. Voer de vereiste informatie in. Na het voltooien van de procedure logt u in op uw account. Nadat u de applicatie hebt geselecteerd, kunt u uw apparaat aansluiten om de installatie van het programma erop te voltooien.

Aanbevolen: