Hoe "Tricolor TV" In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Tricolor TV" In Te Schakelen
Hoe "Tricolor TV" In Te Schakelen

Video: Hoe "Tricolor TV" In Te Schakelen

Video: Hoe
Video: Tricolor TV Magazine. Выпуск 7 2024, Mei
Anonim

Tricolor TV is een zeer populaire satelliettelevisie in Rusland. Meestal wordt de apparatuur aangesloten en geactiveerd door een bedrijfsspecialist, maar desgewenst kunt u dit zelf doen.

Hoe in te schakelen?
Hoe in te schakelen?

instructies:

Stap 1

Monteer de antenne volgens de bijgevoegde instructies. Houd er rekening mee dat de schotel bij de maximale hellingshoek loodrecht op de grond moet staan, anders hebt u hem waarschijnlijk verkeerd geïnstalleerd.

Stap 2

Bevestig de antenne voor Tricolor TV, indien mogelijk, aan de zuidkant van het huis, aangezien de zendsatelliet zich 4 graden links van het zuiden bevindt. U moet de antenne precies volgens het kompas naar het zuiden richten en vervolgens 4 graden naar links verplaatsen. Zet vast in deze positie door het vlak loodrecht op de grond te oriënteren. Verbind de ontvanger en de bekkenconverter met een kabel, bevestig de laatste met elektrische tape aan de basis van de antenne en de converterhouder zodat deze niet in de wind zwaait.

Stap 3

Zet de ontvanger en de tv aan. Druk tweemaal op de rode knop links van het centrale deel van de afstandsbediening en wacht tot de aanpassingsschaal met de parameters van de kwaliteit en signaalsterkte verschijnt. Als de weegschaal leeg blijft, kan de schotel de satelliet niet zien. Stel de plaat goed af met hulp van een andere persoon. Laat hem op dit moment bij de tv zijn en je vertellen wanneer het signaal verschijnt. Meestal houdt dit in dat de antenne iets naar rechts of links wordt gedraaid. De kwaliteit en sterkte moeten minimaal 80 procent van de schaal zijn, wat een goed resultaat is voor comfortabel tv-kijken.

Stap 4

Stem driekleurige tv-kanalen af. Druk op de knop "Menu", ga naar het item "Kanaal zoeken". Nadat u de kanalen hebt gevonden, slaat u ze op. Als u geen zenders ziet en het scherm toont "Scrambled channel DRE", betekent dit dat de ontvanger de toegangssleutels van de satelliet nog niet heeft ontvangen. Zet een federaal kanaal aan, bijvoorbeeld "First" en wacht even. Na een tijdje zullen alle kanalen beginnen te werken. Pas de beeldkwaliteit en het geluid naar wens aan.

Aanbevolen: