Hoe "Dr. Watson" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Dr. Watson" Uit Te Schakelen
Hoe "Dr. Watson" Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Dr. Watson" Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: How to Get out of the Institute - Fallout 4 - Teleport out 2024, April
Anonim

Dr. Watson wordt voornamelijk op een computer geïnstalleerd om systeemfouten op te sporen. Vanwege het feit dat het een hoge prioriteit heeft, kan het moeilijk zijn om het volledig uit te schakelen.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

Noodzakelijk

beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Schakel de Dr. Watson-foutopsporing uit door het register te bewerken. Om dit te doen, voert u de opdracht "Regedit" uit door deze in te voeren in het hulpprogramma "Uitvoeren" in het menu "Start". Typ het in Windows Vista of Windows Seven gewoon in de zoekbalk en druk op Enter. U zou een groot venster moeten hebben voor de register-editor van het besturingssysteem, verdeeld in twee delen. Aan de linkerkant wordt een boom met mappen weergegeven, waarin u naar de configuratiemap van het programma moet gaan, waarvan u de parameters wilt corrigeren, en aan de rechterkant wordt de tekst bewerkt, die zal verder worden omgezet in een configuratiebestand.

Stap 2

Open de directory HKEY LOCAL MACHINE en ga vervolgens naar de sectie SOFTWARE, die verantwoordelijk is voor de algemene software-instellingen. Open vervolgens de sectie Microsoft, Windows NT, Huidige versie, AeDebug. Selecteer het laatste record met de cursor en ga naar bewerken in het rechterdeel van het geopende venster. Zoek de regel met de tekst "Auto". Wis de geregistreerde waarde en schrijf in "0". Sluit de register-editor van het besturingssysteem en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

In gevallen waarin u de Register-editor niet kunt bewerken om Dr. Watson te sluiten, start u uw computer op in de veilige modus. Wanneer het zwarte opstartscherm verschijnt, drukt u op de F8-toets of een andere toets die door uw moederbordmodel wordt geleverd om opstartopties te selecteren.

Stap 4

Ga naar de veilige modus en start de register-editor zoals hierboven beschreven. Probeer bij het werken met het register van het besturingssysteem geen fouten te maken, want alles kan eindigen met een herinstallatie van Windows. Maak voor de zekerheid een back-up van uw systeembestanden op een verwisselbare schijf als u deze regelmatig gebruikt.

Aanbevolen: