Hoe Het Menu In Opera Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Menu In Opera Te Herstellen
Hoe Het Menu In Opera Te Herstellen

Video: Hoe Het Menu In Opera Te Herstellen

Video: Hoe Het Menu In Opera Te Herstellen
Video: HOW TO USE OPERA VPN 🟥 : A Step-By-Step Guide on How to Use Opera VPN on Every Platform ✅ 2024, April
Anonim

De Opera-browser is populair onder gebruikers van het wereldwijde netwerk vanwege een groot aantal instellingen. Tijdens het updaten van de versie van je browser merkte je dat het menu in de "Opera" weg is. Het is niet moeilijk om het browsermenu te herstellen.

Hoe het menu in Opera te herstellen
Hoe het menu in Opera te herstellen

instructies:

Stap 1

In versie 10.5 van de Opera-browser is er standaard geen browsermenu (een gril van de browserontwikkelaars). U kunt het als volgt retourneren: Start de Opera-browser. Druk in het actieve browservenster op de ALT-toets. Selecteer in de lijst die verschijnt de optie "Menu weergeven". Nu, zelfs als de browser daarna opnieuw wordt opgestart, bevindt het menu zich altijd op dezelfde plaats.

Stap 2

In andere versies van de Opera-browser, om het menu te herstellen, drukt u eenvoudig op de zogenaamde "sneltoetsen" alt="Image" + F11. Druk deze toetsen tegelijkertijd in. Nu zal het menu dat verschijnt altijd op zijn plaats blijven. Je kunt het verwijderen door nogmaals op alt="Image" + F11 te drukken. Of klik op het "Opera"-pictogram in de linkerbovenhoek van de browser en selecteer de optie "Menu weergeven" in de lijst die verschijnt.

Stap 3

Als de bovenstaande stappen u om de een of andere reden niet hebben geholpen om terug te keren naar het browsermenu, gebruik dan de geavanceerde instellingen. Typ opera: config in de adresbalk. Zoek in het instellingenmenu dat wordt geopend de optie Gebruikersvoorkeuren. Klik erop. Zoek in het geopende submenu de optie Menu weergeven en vink het vakje ernaast aan. Sla uw wijzigingen op. Om ze van kracht te laten worden, start u uw browser opnieuw. Als de vorige stappen u niet hebben geholpen, ligt het probleem mogelijk in de programmabestanden op uw harde schijf (misschien is een van de browserbibliotheken beschadigd). In dit geval moet u de Opera-browser volledig opnieuw installeren en alle oude programmabestanden verwijderen: Ga naar Start - Alle programma's - Opera - Installatie ongedaan maken. Download vervolgens de nieuwste versie van de browser van de officiële website van Opera en installeer deze op uw computer. Voordat u de oude browser verwijdert, moet u niet vergeten uw "bladwijzers" en wachtwoorden op te slaan van de sites die u nodig hebt. U kunt meer leren over de instellingen en werken met de "Opera"-browser door op de F1-toets te drukken in het actieve browservenster of door het lezen van de documentatie op de officiële website van de "Opera"-browser.

Aanbevolen: