Hoe Verwijderde Documenten Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Documenten Te Herstellen
Hoe Verwijderde Documenten Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Documenten Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Documenten Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

De paradox is dat de meeste "gebruikers" zich bewust zijn van de mogelijkheid van een "crash" van de harde schijf, van het sombere vooruitzicht dat gepaard gaat met het verlies van informatie. Er is een manier om deze plaag te voorkomen - back-up, die bij regelmatig gebruik honderd procent garantie geeft op het bewaren van informatie en het verminderen van verliezen in geval van storingen. Maar veel gebruikers vertrouwen op "misschien Russisch", waardoor het risico op informatieverlies toeneemt. Helaas is het niet altijd mogelijk om zonder verliezen te managen - en noch beginners noch professionals zijn verzekerd tegen mislukkingen.

Hoe verwijderde documenten te herstellen
Hoe verwijderde documenten te herstellen

instructies:

Stap 1

Tot een bepaalde tijd kwamen we een van de soorten bestandsherstel tegen - extractie uit de Windows Prullenbak. En als je per ongeluk een bestand naar de Prullenbak hebt gestuurd en na een paar minuten wakker wordt, kun je het zonder problemen uitpakken. Open de Prullenbak door te dubbelklikken op de linkermuisknop, selecteer het per ongeluk verwijderde bestand en klik er met de rechtermuisknop op, in het contextmenu dat verschijnt, selecteer Herstellen.

Stap 2

Helaas zijn er meer ernstige gevallen. Maar wanhoop in dergelijke gevallen niet, probeer bestanden te herstellen met behulp van een professioneel programma voor verloren gegevensherstel.

Stap 3

Installeer het R – Studio programma en zet het op je beschadigde schijf. De scanprocedure duurt lang - veel langer dan die van concurrenten, maar R – Studio kan veel meer informatie opslaan. Met behulp van R – Studio herstelt u: verwijderde bestanden en prullenbak; informatie verloren als gevolg van een virusaanval of stroomuitval; schijven of partities verloren als gevolg van onjuiste formattering.

Stap 4

Nadat het scannen is voltooid, klikt u met de rechtermuisknop op de gescande schijf. Er wordt een lijst met verwijderde bestanden en mappen geopend - markeer de gewenste bestanden, klik met de rechtermuisknop en selecteer Recover All Marked.

Aanbevolen: