Hoe Viber (Viber) Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Viber (Viber) Op Een Computer Te Installeren
Hoe Viber (Viber) Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Viber (Viber) Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Viber (Viber) Op Een Computer Te Installeren
Video: How to Install Viber on PC || Latest Viber | Viber Tutorial 2024, Mei
Anonim

Viber is een gratis programma waarmee u kunt bellen van de ene computer naar de andere of naar uw telefoon. Om Viber gratis op uw computer te installeren, heeft u het installatiebestand van het programma en een paar minuten vrije tijd nodig.

Het is gemakkelijk om Viber op uw computer te installeren
Het is gemakkelijk om Viber op uw computer te installeren

instructies:

Stap 1

U kunt Viber op uw computer installeren door de distributiekit te downloaden van de officiële website. Selecteer de Windows- of MacOS-versie en klik op Downloaden. Voer na het downloaden het bestand ViberSetup.exe uit. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren en installeren. Wacht tot de installatie van de programmabestanden op uw computer is voltooid, waarna de applicatiesnelkoppeling op het bureaublad verschijnt, evenals in de map in het menu Start.

Stap 2

Start Viber door te dubbelklikken op de snelkoppeling van het programma of wacht tot het automatisch start. Om Viber volledig te installeren en voor te bereiden op het werk, moet de applicatie worden gekoppeld aan uw mobiele telefoonnummer. Tegelijkertijd is het belangrijk dat je het Viber-programma al op je mobiele apparaat hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld voor het Google Android-platform.

Stap 3

Accepteer het aanbod van het programma en binnen enkele seconden of minuten ontvang je een sms-bericht met een activeringscode op je nummer (de procedure is gratis en volkomen veilig). Voer de code in het daarvoor bestemde veld in en ga verder met de installatie. Viber is nu volledig ingesteld en je kunt chatten met mensen op je contactenlijst.

Stap 4

Zorg ervoor dat u klaar bent om Viber-oproepen te plaatsen. U hebt een microfoon nodig die u kunt kopen en aansluiten op de juiste audio-aansluiting op uw computer. Als je een laptop hebt, kun je de ingebouwde microfoon gebruiken. Om het volume aan te passen, klikt u met de rechtermuisknop op het geluidspictogram op de taakbalk en selecteert u "Recorders".

Aanbevolen: