Functies Van De Viber-app

Functies Van De Viber-app
Functies Van De Viber-app

Video: Functies Van De Viber-app

Video: Functies Van De Viber-app
Video: Всё о VIBER. Самый подробный обзор Вайбер. Настройки, Секреты, лайфхаки. Что может твой Viber. 2024, Mei
Anonim

Viber is een gratis app voor bellen, berichten en groepsberichten. Het is erg populair vanwege zijn eenvoud en gemak. Viber heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere messengers.

Vozmozhnosti prilozhenija Viber
Vozmozhnosti prilozhenija Viber

In 2013 werden meer dan 180 miljoen inwoners van de planeet de gebruikers van de applicatie. En het aantal Viber-fans groeit voortdurend!

Veel mensen gebruiken hun mobiele apparaten om toegang te krijgen tot internet. De aanwezigheid van een netwerk is de enige voorwaarde waaronder u, na het downloaden en installeren van Viber, gratis kunt communiceren. De applicatie kan worden geïnstalleerd op een apparaat met de volgende besturingssystemen: IOS, Windows Phone, Windows en Android.

Wat kun je met Viber?

De gesprekspartners kunnen elkaar bellen, foto's sturen, geschreven of gesproken berichten sturen. Met dit alles heeft uw account mogelijk helemaal geen geld. Als het internet vooraf wordt betaald of je bevindt je in de wifi-zone, dan zijn er geen beperkingen.

Viber-voordelen

Als u Viber en Skype vergelijkt, hoeft u in Viber de gebruikersnaam van de gesprekspartner niet te kennen, zoekt u deze op en voegt u deze toe. Alle contacten die in uw telefoonboek staan, worden automatisch toegevoegd aan Viber na het installeren van de applicatie. Je ziet direct wie van je vrienden, collega's en kennissen dit programma ook gebruiken.

Met Viber kunt u mensen bellen die niet zijn geregistreerd in de applicatie, en ook bellen naar vaste nummers. Deze opties worden betaald, maar de prijs is erg laag ten opzichte van de markt. Deze dienst wordt gebruikt door degenen voor wie oproepen van een mobiele operator duurder zijn.

Het is ook handig om de applicatie te gebruiken voor mensen die weg zijn. Met de beschikbaarheid van internet blijven bellen overal ter wereld gratis. En dit is op geen enkele manier vergelijkbaar met de tarieven van operators voor roamingcommunicatie!

Alle berichten die naar Viber worden verzonden, hebben hun eigen status. Bijvoorbeeld verzonden, afgeleverd, gelezen. Bij gewone sms is dit niet het geval.

Viber heeft veel opties om "emotie toe te voegen" aan een bericht. Veel foto's en emoticons zullen uw communicatie diversifiëren.

Aanbevolen: