Wat Zijn De Verborgen Functies Van Android

Wat Zijn De Verborgen Functies Van Android
Wat Zijn De Verborgen Functies Van Android

Video: Wat Zijn De Verborgen Functies Van Android

Video: Wat Zijn De Verborgen Functies Van Android
Video: Handige functies in Android 10: wist jij dit? 2024, Mei
Anonim

Android is al enkele jaren een populair besturingssysteem voor mobiele apparaten. Het is eenvoudig te bedienen en betrouwbaar gebleken. Android bevat verborgen mogelijkheden. Dit zijn een soort geheime codes die niet iedereen kent, maar ze zullen zeker voor iedereen interessant en nuttig zijn. Dus, een paar geheimen van het Android-besturingssysteem.

Wat zijn de verborgen functies van Android
Wat zijn de verborgen functies van Android

Dit is een beveiligingsfunctie die Google heeft gemaakt voor smartphones en tablets. In Veilige modus kunt u apps van derden deactiveren en zelfs verwijderen. Dit is vooral het geval als ze niet compatibel zijn met een mobiel apparaat, per ongeluk in de opstartlus terechtkomen of virussen zijn.

Om de Veilige modus te starten, drukt u op de aan/uit-knop op uw apparaat. Houd na het openen van het menu het item Uitschakelen een paar seconden ingedrukt. Bevestig vervolgens het laden van de Veilige modus.

Bij het installeren van nieuwe applicaties denkt de gebruiker zelden na over de toestemmingen voor het verzenden van pushmeldingen. Geleidelijk beginnen deze applicaties het mobiele apparaat te spammen met onnodige informatie. Dit gebeurt meestal met games. Gelukkig kunnen deze meldingen worden uitgeschakeld.

Open hiervoor "Instellingen", ga naar "Toepassingen" en selecteer "Alle". Zoek de boosdoener in de lange lijst en selecteer daaruit "Meldingen" of "Meldingen weergeven". Daarna verschijnt er een menu. U moet het afsluiten bevestigen. Hier kun je ook alle meldingen in één keer uitschakelen door op "Alles blokkeren" te klikken.

Het komt vaak voor dat een gebruiker om verschillende redenen bepaalde telefooncontacten wil blokkeren. Het besturingssysteem bevat echter geen speciale toepassingen om dit te doen. En de "zwarte lijsten" die door Google Play worden aangeboden, bevatten veel onnodige rotzooi, of ze werken alleen als het internet is verbonden en zijn niet altijd correct.

De verborgen functies van Android zijn ontworpen om gebruikers te helpen. Ongelukkige bellers kunnen worden doorgeschakeld naar de voicemail. Klik hiervoor op het gewenste contact in het mobiele telefoonboek en selecteer vervolgens het bewerkingspictogram. Gebruik het extra menu en klik op "Alleen voicemail" of "Alle oproepen naar voicemail". Hier kun je ook een speciale beltoon instellen voor een onaangename abonnee.

Zelfs als je geen games gebruikt, zijn er momenten waarop je even moet wachten of gewoon afgeleid moet worden. Dit zal de verborgen functies van Android helpen. Veel versies ervan hebben een verborgen spel in Flappy Bird-stijl. Om het te openen, ga naar "Instellingen", selecteer "Over de telefoon" (of "Over de tablet"). Klik in het menu dat opent meerdere keren op "Android-versie". Daarna verschijnt een pictogram met de inscriptie Lollipop op het scherm. Klik er snel een paar keer op en er wordt een minigame gelanceerd.

Deze verborgen optie is handig voor oudere gebruikers of gewoon mensen met een slecht gezichtsvermogen om van het apparaat te lezen. Ga hiervoor naar "Instellingen" - "Toegankelijkheid", selecteer en schakel "Gebaren om in te zoomen" in. Nu kunt u in moeilijke situaties een gebied van het scherm vergroten door er drie keer achter elkaar op te klikken.

Aanbevolen: