Wat Zijn De Gratis Beldiensten?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Gratis Beldiensten?
Wat Zijn De Gratis Beldiensten?

Video: Wat Zijn De Gratis Beldiensten?

Video: Wat Zijn De Gratis Beldiensten?
Video: Gebruik GEEN LINKTREE als LINK IN BIO op INSTAGRAM. GRATIS alternatief! 2024, Mei
Anonim

Niet iedereen weet dat er veel sites zijn waarmee je overal en altijd gratis kunt bellen. Het enige wat je nodig hebt om te bellen is een computer, internet, koptelefoon en een microfoon. Onthoud deze sites om vrienden of ouders in een ver land te bellen.

Wat zijn de gratis beldiensten?
Wat zijn de gratis beldiensten?

instructies:

Stap 1

Evafoon

Dankzij deze site kunt u bellen waar u maar wilt, u hoeft alleen het nummer bovenaan de applicatiepagina te bellen. Deze applicatie heeft een Russische interface, dus er zullen geen problemen zijn met oproepen, en je kunt de site gemakkelijk gebruiken. Nadat je gratis hebt gepraat en de gratis minuten op zijn, moet je betalen voor volgende gesprekken, maar de prijzen zijn meestal belachelijk, in ieder geval veel goedkoper dan in de Skype-applicatie.

Stap 2

Gratis oproep

Download een kleine Windows-, Linux- of Mac-applicatie en gebruik deze applicatie. Dankzij FreeCall kun je overal ter wereld bellen en zelfs gratis sms'en. De bellimiet is 300 minuten.

Stap 3

PokeTalk

Prima bel-app. Om te bellen vanuit deze applicatie heb je geen microfoon en koptelefoon nodig. u kunt rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon bellen. De limiet is 50 oproepen per maand, maar er wordt slechts 10 minuten gegeven voor één uitgaand gesprek.

Stap 4

MediaRing Talk

Met deze gratis belsite kunt u bellen naar bepaalde gebieden in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Centraal-Azië. Deze applicatie kan ook worden gebruikt om te bellen naar een mobiele telefoon.

Aanbevolen: