Hoe De COP In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De COP In Te Voeren
Hoe De COP In Te Voeren

Video: Hoe De COP In Te Voeren

Video: Hoe De COP In Te Voeren
Video: Как поработить человечество ►1 Прохождение Destroy all humans! 2024, Mei
Anonim

Counter-Strike is al lang niet meer alleen een shooter en heeft een cultstatus verworven voor duizenden fans van online games. Zelfs tien jaar na de release blijft de game de aandacht trekken van beginnende gamers. Het project zelf wordt hier echter niet moderner van - het systeem voor het betreden van het spel is al lang verouderd en lijkt misschien niet voor de hand liggend voor moderne spelers.

Hoe de COP in te voeren
Hoe de COP in te voeren

instructies:

Stap 1

Je kunt het spel binnenkomen vanuit Half-Life. Technisch gezien is CS niets meer dan een add-on, en daarom kun je het als een plug-in gebruiken. Start HL en selecteer Custom Game in het hoofdmenu. Selecteer Counter-Strike in de lijst die verschijnt en klik op "Uitvoeren".

Stap 2

U kunt standaard een snelkoppeling maken om "Contra" te starten. Om dit te doen, maakt u een snelkoppeling naar het hl.exe-bestand dat Half-Life start (als er al een is, kopieer het dan). Ga naar het snelmenu "Eigenschappen" en voeg in het veld "Object" met een link naar het uitvoerbare bestand -game cstrike toe na de aanhalingstekens. Nu wordt de in de eerste alinea beschreven bewerking automatisch uitgevoerd.

Stap 3

Vanuit de Counter-Strke-client kun je drie soorten games invoeren: lokaal, internet en singleplayer. De toegang tot de laatste wordt gerealiseerd door op de New Game-toets in het hoofdmenu te drukken. Je moet een kaart en initiële instellingen voor het spel kiezen. Houd er rekening mee dat als je geen bots hebt geïnstalleerd, je alleen moet spelen.

Stap 4

Selecteer het menu-item Servers zoeken. De spellobby verschijnt op het scherm en geeft alle beschikbare servers weer. Als u schakelt tussen de tabbladen Internet en Lan, ziet u respectievelijk de lijsten met beschikbare servers op internet en het lokale netwerk. Dubbelklik op de gekozen en je komt automatisch in het spel. Soms moet u een wachtwoord invoeren om in te loggen.

Stap 5

Als er geen servers verschijnen op het tabblad Internet, controleer dan de verbindingsactiviteit. De toegang van de game tot het netwerk kan worden geblokkeerd door een firewall (in dat geval moet u hl.exe toevoegen aan de lijst met "Uitsluitingen") of antivirus (acties in dit geval zijn afhankelijk van het specifieke beveiligingssysteem). Vergeet ook niet dat je de C. S. 1.6 als de meest populaire.

Aanbevolen: