Snel Schrijven Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Snel Schrijven Op Een Computer
Snel Schrijven Op Een Computer

Video: Snel Schrijven Op Een Computer

Video: Snel Schrijven Op Een Computer
Video: JE PC SNELLER MAKEN IN 10 STAPPEN! - Top 10 2024, April
Anonim

Afdruksnelheid is een maatstaf voor de kwaliteit van uw computer. Deze vaardigheid is vooral belangrijk voor secretaresses, letterzetters. En voor degenen die dienst hebben, vaak tekstdocumenten moeten schrijven, past het niet.

Snel schrijven op een computer
Snel schrijven op een computer

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - een speciaal trainingsprogramma.

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig ontmoet je bijna nooit iemand die niet kan typen op een toetsenbord, met uitzondering van kleine kinderen en ouderen, voor wie wetenschappelijke en technologische vooruitgang iets onbekends en onbekends is. Alle andere categorieën van de bevolking maken actief gebruik van een computer en hiervoor is het in de meeste gevallen noodzakelijk om te kunnen typen. En het is wenselijk dat de kiessnelheid hoog is.

Stap 2

Bovendien is dit nu geen probleem voor wie snel wil leren typen. Omdat om dergelijke problemen op te lossen, zijn er speciale programma's waarmee u de schrijfsnelheid op het toetsenbord kunt verhogen en de tienvingermethode onder de knie kunt krijgen. Maar om alle vingers van beide handen bij het werk te gebruiken, moet je hard werken. Onthoud: het succes van de training hangt volledig van jou af, aangezien de systematische en regelmatige training belangrijk is in training. Hoe meer je oefent, hoe hoger je score zal zijn.

Stap 3

Installeer voordat u begint met trainen een van de programma's die zijn ontworpen om uw typesnelheid te verhogen. In dit opzicht hebben "Solo op het toetsenbord", "iQwer", "Stamina", "All 10", "Time Speed" zichzelf goed bewezen. Sommige kunnen gratis worden gedownload van internetbronnen, andere kunnen worden gebruikt als een online simulator. In de regel helpen al deze programma's om de "blinde" typemethode snel onder de knie te krijgen, door eerst een reeks trainingsoefeningen uit te voeren, zodat de vingers de locatie van de letters op het toetsenbord "onthouden", en vervolgens - taken van verschillende complexiteit om het resultaat te consolideren.

Stap 4

Maar zelfs na het leren van de tienvingermethode, kan men daar niet stoppen. Probeer daarom elke dag te typen en niet alleen op de toetsenbordsimulator. Typ een of twee pagina's tekst, communiceer meer in chats, forums, sociale netwerken.

Stap 5

In het begin is het belangrijk dat je vingers vloeiend zijn in het toetsenbord. Als je eenmaal hebt geleerd hoe je alle dingen automatisch kunt doen, kun je beginnen met het controleren van je typesnelheid. Druk een tijdje kleine teksten af en verhoog dan geleidelijk het volume. Later kunt u verschillende virtuele wedstrijden en tests voor schrijfsnelheid uitproberen.

Stap 6

Probeer elke dag af te drukken. En als je de "blinde" methode al onder de knie hebt, schakel dan in ieder geval niet over op typen met meerdere vingers: anders verlies je mogelijk je kwalificaties. En het is beter om het te verhogen. En als het je lukt om gemiddeld 250-300 tekens per minuut af te drukken, bedenk dan dat het onderwijs niet voor niets was.

Aanbevolen: