Snel Leren Werken Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Snel Leren Werken Op Een Computer
Snel Leren Werken Op Een Computer

Video: Snel Leren Werken Op Een Computer

Video: Snel Leren Werken Op Een Computer
Video: Les 1 - Computerles - Leren werken met de computer 2024, Mei
Anonim

De belangrijkste taak van een computer is om de gebruiker de meest efficiënte vervulling van zijn doelen te bieden. En als de "hardware" de toegewezen functie goed aankan, besteden veel gebruikers helaas onvergeeflijk veel tijd aan die acties die sneller zouden kunnen worden uitgevoerd. De snelheid van werken op een pc is vooral belangrijk als deze in uw werk wordt gebruikt.

Snel leren werken op een computer
Snel leren werken op een computer

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - leermiddelen;
  • - computercursussen.

instructies:

Stap 1

Leer de tienvingeraanraakmethode. Werken op een computer omvat in de meeste gevallen typen, daarom is het zo belangrijk om snel te typen zonder naar het toetsenbord te kijken. Trouwens, gebruikers die deze methode bezitten, kunnen meer dan driehonderd tekens per minuut "produceren".

Stap 2

Vermijd de "typemethode", dit pad is te kronkelig: niet alle programma's zijn intuïtief te begrijpen.

Stap 3

Maak er een regel van om de ingebouwde documentatie (referentiemateriaal) te bestuderen voor elke distributie die nieuw voor u is. Dit bespaart u tijd die u besteedt aan het leren van het programma en maakt uw workflow productiever.

Stap 4

Onthoud en gebruik in uw werk de sneltoetscombinaties die in bijna alle programma's werken.

Stap 5

Optimaliseer de virtuele werkruimte op uw computer. Breng de snelkoppelingen van die mappen en programma's die u elke dag opent naar uw bureaublad.

Stap 6

Structureer de informatie die op uw harde schijf is opgeslagen. Foto's moeten in sommige mappen staan, tekstdocumenten in andere. Doe er alles aan zodat het zoeken naar de benodigde gegevens zo min mogelijk tijd kost.

Stap 7

Als je de behoefte voelt, schrijf je dan in voor een cursus computervaardigheden of huur een bijlesdocent in. Zo bespaar je jezelf de moeite om te leren uit boeken voor "computerdummies" en krijg je dezelfde hoeveelheid kennis sneller op.

Aanbevolen: