Hoe Het Lokale Schijfpictogram Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Lokale Schijfpictogram Te Wijzigen
Hoe Het Lokale Schijfpictogram Te Wijzigen

Video: Hoe Het Lokale Schijfpictogram Te Wijzigen

Video: Hoe Het Lokale Schijfpictogram Te Wijzigen
Video: Restore default hard drive disk icon, change pen drive icon default, change local disk drive icon 2024, Mei
Anonim

Er zijn lokale schijven op uw computer. Meestal zijn het er 2 of meer. Ze hebben hun eigen benamingen, namen. De gebruiker kan de standaardpictogrammen vervangen door degene die hij het beste vindt.

Hoe het lokale schijfpictogram te wijzigen
Hoe het lokale schijfpictogram te wijzigen

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - Microangelo-programma

instructies:

Stap 1

Open Mijn computer. Zoek het gedeelte 'Service'. Open het en selecteer het tabblad "Mapopties". Ga naar "Bestandstypen". Zoek verder in de lijst de kolom "Apparaat" door er een beetje doorheen te scrollen. Klik op de knop onder de knop Geavanceerd. Er wordt een venster geopend waar bovenaan staat "Pictogram wijzigen". Klik erop en verander. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Om pictogrammen, pictogrammen en cursors te wijzigen, kunt u het Microangelo-programma gebruiken. Download het op internet en installeer het op uw computer. Het werkt snel. Het volgende item verschijnt in het contextmenu - Uiterlijk. Ga erin en selecteer het pictogram van belang. Sla de wijzigingen op zodat deze veranderen. U kunt als volgt schijfpictogrammen maken op het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op een lege plek. Klik op het tabblad "Eigenschappen". Er wordt een venster met instellingen geopend. Selecteer het tabblad met de naam "Desktop". Klik op "Bureaubladinstellingen". Er wordt een venster geopend waarin u pictogrammen kunt wijzigen.

Stap 3

Start het MicroGerakL-programma. Zoek in de "Toolbar" de afbeelding met de drive. Klik erop. U ziet een venster met de naam "Pictogrammen voor schijven wijzigen". Er zal een kolom "Schijf" zijn. Selecteer de schijf waarvan u de afbeelding wilt wijzigen. Klik erop met de pijl. Het gedeelte Pictogrammen wordt geopend. Klik op de knop waar drie stippen staan en er staat "Bladeren". Er wordt een map geopend met nieuwe pictogrammen voor de schijf. Open wat je leuk vindt. Als alles klaar is, klikt u op "Wijzigen". Het schijfpictogram verandert. Als er geen wijzigingen zijn opgetreden, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u het tabblad "Update". U kunt uw computer opnieuw opstarten. Bovendien kunt u met dit programma de pictogrammen gebruiken die op internet zijn gedownload om te wijzigen. Om dit te doen, voegt u ze toe aan de map Pictogrammen en gebruikt u ze om te wijzigen.

Aanbevolen: