Hoe Een Vraagteken Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vraagteken Te Plaatsen
Hoe Een Vraagteken Te Plaatsen

Video: Hoe Een Vraagteken Te Plaatsen

Video: Hoe Een Vraagteken Te Plaatsen
Video: Summary of Vraagteken (?) 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van sommige laptopmodellen kunnen te maken krijgen met een situatie waarin het indrukken van bekende toetsen tot een onverwacht resultaat leidt en het moeilijk wordt om een normaal vraagteken te typen. Gelukkig is daar een verklaring voor.

Hoe een vraagteken te plaatsen
Hoe een vraagteken te plaatsen

instructies:

Stap 1

Het feit is dat vanwege het kleine formaat van het toetsenbord, sommige toetsen kunnen worden gebruikt om meerdere tekens tegelijk te typen. De toets met de Russische letter "Ж" is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het invoeren van nog drie tekens: een dubbele punt, een puntkomma en een plusteken, en door de toets met een vraagteken in de Latijnse lay-out te gebruiken, kunt u een punt, apostrof typen en slash.

Stap 2

In de praktijk werkt het als volgt. Als u een teken of letter in het verkeerde teken of de verkeerde letter wilt afdrukken, moet u de taallay-out wijzigen. Dit doet u door gelijktijdig de toetscombinatie Ctrl + Shift of Alt + Shift in te drukken.

Stap 3

En als u een teken of cijfer (geen letter) moet invoeren dat op het toetsenbord is gemarkeerd in een andere kleur (meestal blauw), moet u op de Fn-toets drukken en, terwijl u deze ingedrukt houdt, op de toets met het gewenste teken of nummer. Per ongeluk op Fn en Num Lock drukken activeert de invoer van alleen die tekens die zijn ingevoerd met de Fn-toets. Daarom, als u het vraagteken niet kunt typen, drukt u op Fn + Num Lock en probeert u het opnieuw.

Stap 4

U kunt dus een vraagteken plaatsen door tegelijkertijd op Shift en de cijfertoets 7 te drukken. Dit werkt als de Russische lay-out is ingeschakeld. Om hetzelfde teken in de Latijnse toetsenbordindeling in te voeren, drukt u op Shift en de toets met een komma, die zich tussen de knop met de letter "U" en de rechter Shift-toets bevindt.

Aanbevolen: