Hoe Ballen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Ballen Te Installeren
Hoe Ballen Te Installeren

Video: Hoe Ballen Te Installeren

Video: Hoe Ballen Te Installeren
Video: Opstartbare installatie USB stick maken van Windows 10 2024, April
Anonim

Onder voetbalsimulators zijn er twee van de grootste concurrerende merken: FIFA en Pro Evolution Soccer. De spellen verschillen net zoveel van elkaar als voetbalprojecten kunnen verschillen: het besturingsschema, de carrièremodus, het spelersgedrag en zelfs de installatie van extra ballen hebben hun eigen kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden.

Hoe ballen te installeren
Hoe ballen te installeren

instructies:

Stap 1

Om een wijziging op PES te installeren, downloadt u het Kitsaver-programma voor de overeenkomstige versie van het spel (het is gemarkeerd met twee cijfers die overeenkomen met het jaar). Installeer het product zelf op het bureaublad en kopieer de map kitsaver naar de gamedirectory.

Stap 2

Download de extra bal en verplaats de #.img map (waar # de naam van de bal is) naar de kitsaver -> Voorbeeld -> root -> img map. Als de map met dezelfde naam al bestaat, kopieer dan alleen de.bin-bestanden van de gedownloade add-on erin.

Stap 3

Voer manager.exe uit vanuit de map kitsaver en klik op Bijvoegen - dit zal de programmabestanden met het spel verbinden. Start PES: je gedownloade bal zal verschijnen tussen andere balselectie-opties.

Stap 4

Download en installeer de FIFA # Texture Editor om ballen in FIFA te installeren. # - jaar van uitgave dat overeenkomt met de naam van het product.

Stap 5

Open met een texture-editor het.big-bestand in de gamemap.

Stap 6

Gebruik de ingebouwde zoekfunctie om de textuur van de bal te vinden door de zoekbal in te voeren en de variatie te selecteren die het beste bij uw vervanging past. Onthoud de naam van de textuur.

Stap 7

Activeer het.big-bestand. Dit betekent dat de inhoud van het gezipte bestand wordt "uitgepakt" in de gamedirectory.

Stap 8

Terwijl je nog in de texture-editor bent, selecteer je het menu-item Bestand -> Openen en navigeer je naar de map Game / Data / sceneassets / ball. Zoek daar de textuur waarvan je de naam eerder herinnerde en open deze.

Stap 9

Selecteer het menu-item Textuur importeren en zoek het baltextuurbestand, eerder gedownload en uitgepakt naar een willekeurige map. Hiermee wordt het huidige type projectiel vervangen door een nieuw, terwijl het oude permanent wordt verwijderd.

Stap 10

Als je het gedoe van het installeren van add-ons wilt vermijden, download dan de "auto-install"-ballen die op elk fanforum te vinden zijn. Het voor de hand liggende nadeel van deze methode is dat u geen controle heeft over het vervangingsproces en daarom kunt u per ongeluk een van de eerder geïnstalleerde ballen verwijderen.

Aanbevolen: