Hoe Een Pdf-bestand Te Bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pdf-bestand Te Bewerken
Hoe Een Pdf-bestand Te Bewerken

Video: Hoe Een Pdf-bestand Te Bewerken

Video: Hoe Een Pdf-bestand Te Bewerken
Video: Hoe kan je een pdf bestand bewerken? 2024, April
Anonim

De meeste documenten die momenteel via internet worden verspreid, zijn pdf-documenten. Ze zijn gebaseerd op een bestand dat niet alleen tekst, maar ook afbeeldingen bevat. Dit bestandsformaat wordt erkend als universeel: het ziet er hetzelfde uit ongeacht de versie van het besturingssysteem en het computerplatform.

Hoe een pdf-bestand te bewerken
Hoe een pdf-bestand te bewerken

Noodzakelijk

Foxit PDF Editor-software

instructies:

Stap 1

De meeste programma's die met pdf-documenten werken, zijn gemaakt om ze alleen te lezen. Daarom hebben veel gebruikers van pc's een stereotype over de onmogelijkheid om deze bestanden te bewerken. Met behulp van het bovenstaande programma kan deze bewerking vrij snel worden uitgevoerd.

Stap 2

Om een of meerdere pagina's uit een geopend document te verwijderen, klikt u op het bovenste menu "Document" en selecteert u de opdracht "Pagina's verwijderen" in de lijst die wordt geopend. Deze actie kan ook op een andere manier worden uitgevoerd door op de sneltoets Ctrl + Shift + D te drukken.

Stap 3

Na het verwijderen van meerdere pagina's moet u uiteraard meerdere pagina's toevoegen - klik op het bovenste menu "Documenten" en selecteer "Pagina's invoegen".

Stap 4

Het toevoegen van tekst aan het document gebeurt via het bovenste menu "Extra" (selecteer het item "Opmerkingen en opmerkingen"). Deze lijst zal veel instellingen weergeven, zoals "stempels", "notities", enz.

Stap 5

Daarnaast heeft het programma de mogelijkheid om bijna alle bekende geometrische vormen toe te voegen: lijnen, rechthoeken, cirkels, ovalen en polygonen. Als een geometrische vorm niet in dit menu staat, kunt u deze zelf tekenen met het gereedschap Potlood. Mislukte schetsen in de hoofdtekst van het document kunnen niet alleen worden gecorrigeerd door de wijzigingen ongedaan te maken, maar ook door het gummetje te gebruiken. Bovendien kunnen de dikte van de lijnen, evenals de omtrek en hun kleur afzonderlijk worden aangepast.

Stap 6

Opgemerkt moet worden dat elke tekst in het bestand op de een of andere manier kan worden geselecteerd of gemarkeerd: met een markering, de letterkleur markeren, enz. U kunt absoluut elk extra bestand aan uw document toevoegen of een link opgeven om het te downloaden (wanneer u klikt, wordt de link in uw browser geopend).

Stap 7

Met dit programma kunt u ook alle grafische bestanden in de hoofdtekst van het document opslaan, d.w.z. ze kunnen eenvoudig en eenvoudig uit een dergelijk document worden gekopieerd.

Aanbevolen: