Hoe Maak Je Een Bedrijfslogo?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bedrijfslogo?
Hoe Maak Je Een Bedrijfslogo?

Video: Hoe Maak Je Een Bedrijfslogo?

Video: Hoe Maak Je Een Bedrijfslogo?
Video: 4 Gratis manieren om een logo te maken. 2024, April
Anonim

Geen enkel modern bedrijf dat beweert concurrerend en succesvol te zijn, kan zonder een huisstijl die het onderscheidt en onderscheidt van de massa van andere bedrijven met een vergelijkbare focus en natuurlijk zonder een bedrijfslogo. Iedereen die over basisvaardigheden van Adobe Photoshop beschikt, kan een eenvoudig maar opvallend logo maken.

Hoe maak je een bedrijfslogo?
Hoe maak je een bedrijfslogo?

instructies:

Stap 1

Om een eenvoudig logo in Photoshop te maken, maakt u een nieuw document met een grootte van 500x500 met een witte vulling. Maak er een nieuwe laag in. Selecteer de Ellipse Tool op de werkbalk en houd Shift ingedrukt en teken een even cirkel op een nieuwe laag. Open het menu Laagstijl in het laagmenu en selecteer het tabblad Slagschaduw in het instellingenvenster dat wordt geopend.

Stap 2

Pas de schaduw van het toekomstige logo aan om het er volumineuzer uit te laten zien. Stel de Overvloeimodus van de schaduw in op Vermenigvuldigen en stel de dekking in op 70%. Om nu het effect van asymmetrie aan het logo te geven, knipt u een rand van de cirkel af door een rechthoekig object te tekenen met de Rechthoekige tool zodat de rand buiten de rand van de cirkel komt. Druk op Delete om de rechthoek samen met een deel van de cirkel te verwijderen.

Stap 3

Maak de selectie ongedaan, open vervolgens het menu Bewerken en selecteer de optie Vrije transformatie. Breid de cirkel uit tot de gewenste hoek, zodat het uitgesneden deel is waar u het wilde zien. Selecteer opnieuw het gereedschap waarmee u de cirkel op het paneel hebt getekend en teken een andere cirkel, waarvan de rand naar de snijrand van de hoofdcirkel gaat. Kopieer de gemaakte hoek naar een nieuwe laag door op de toetscombinatie Ctrl + J te drukken.

Stap 4

Selecteer de optie Type Tool op de werkbalk, selecteer in de tekstinstellingen het juiste lettertype, de kleur en grootte en schrijf de naam van het bedrijf in het logo. Bovendien kunt u de tekst versieren met elk grafisch object - plaats een afbeelding naast de tekst of versier het logo met een krullend decoratief penseel.

Stap 5

Maak voor extra decoratie van het 3D-logo een nieuwe laag en schilder decoratieve elementen op een nieuwe laag. Als het logo klaar is, slaat u het bestand op in JPEG-indeling.

Aanbevolen: