Hoe Speel Je Dendy Op Je Smartphone?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Dendy Op Je Smartphone?
Hoe Speel Je Dendy Op Je Smartphone?

Video: Hoe Speel Je Dendy Op Je Smartphone?

Video: Hoe Speel Je Dendy Op Je Smartphone?
Video: Запускаем NES (Dendy) игры на Android 2024, April
Anonim

Dendy is een gameconsole die voor miljoenen mensen een integraal onderdeel van de kindertijd is geworden. Momenteel hebben we krachtige smartphones, waarvan het potentieel duizenden keren groter is dan die van Dendy, en ze kunnen gemakkelijk elk oud spel spelen. Daarom is het maken van een virtuele settopbox in een smartphone een van de meest interessante toepassingen voor een pocketgadget.

Hoe speel je Dendy op je smartphone?
Hoe speel je Dendy op je smartphone?

Noodzakelijk

  • Android-smartphone
  • Gmail-e-mail
  • Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat een Google-account op uw apparaat is geactiveerd: Google Play zal u bij het opstarten informeren over het ontbreken van activering en vervolgens aanbieden om het te maken en te activeren.

Stap 2

Download John NES Lite van Google Play. Dit is een goede, bewezen Dendy-emulator. Je kunt natuurlijk elke andere emulator gebruiken die je leuk vindt.

Stap 3

Nadat je de emulator hebt geïnstalleerd, kun je zelf op zoek gaan naar de games. Bijna alle bekende Dendy-games zijn allang gemigreerd van cartridges naar speciale programma's, waardoor je deze games kunt draaien op elk besturingssysteem waarvoor een emulator bestaat. U kunt games vinden op internet, met name op de website

Stap 4

Als het spel op een computer is gedownload, pak het dan uit met een willekeurige archiver en kopieer de uitgepakte bestanden naar je smartphone, nadat je het via USB op een pc hebt aangesloten. Het is wenselijk om voor Dendy-spellen een aparte map aan te maken.

Als de game is gedownload van een smartphone, volg dan dezelfde procedures met een geavanceerde bestandsbeheerder die archieven kan uitpakken (bijvoorbeeld ES Explorer).

Stap 5

Alles is klaar, je kunt John NES Lite starten. Eenmaal gelanceerd, zal het programma het bestandssysteem scannen op Dendy-spellen en vervolgens een lijst genereren. Nu kun je een spel selecteren en spelen.

Aanbevolen: