Een Copyright-pictogram In Word Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Copyright-pictogram In Word Plaatsen
Een Copyright-pictogram In Word Plaatsen

Video: Een Copyright-pictogram In Word Plaatsen

Video: Een Copyright-pictogram In Word Plaatsen
Video: How to Insert Trademark, Copyright, and Registered Symbols in Microsoft Word 2024, Maart
Anonim

Het copyrightteken, dat de Latijnse letter "c" vertegenwoordigt, ingesloten in een cirkel, geeft aan dat de rechten op de inhoud waarmee het is gemarkeerd, toebehoren aan een specifieke persoon. Er zijn verschillende manieren om een copyrightteken in Word te plaatsen.

Een copyright-pictogram in Word plaatsen
Een copyright-pictogram in Word plaatsen

instructies:

Stap 1

Het Microsoft Word-programma biedt de mogelijkheid om bijna alle symbolen en tekens die bij het afdrukken worden gebruikt, in te voegen. Om een copyright-pictogram in Word 2007 in te voegen, gaat u naar het tabblad "Invoegen" en klikt u op de knop "Symbool". Dit opent een kleine tabel met de meest gebruikte symbolen. Als het copyright-merk er niet tussen staat, klikt u op de knop "Andere symbolen". Er wordt een dialoogvenster geopend met een set van alle mogelijke symbolen. Zoek de gewenste onder hen, klik er eenmaal op en klik vervolgens op de knop "Invoegen". Het copyright-pictogram verschijnt waar de cursor was.

Stap 2

U kunt ook een copyrightpictogram plaatsen met een speciale code die u via het toetsenbord invoert. Om op deze manier een symbool in te voegen, plaatst u de cursor op de plaats waar het copyright-pictogram moet staan, drukt u vervolgens op de Alt-toets en typt u zonder deze los te laten op het numerieke toetsenbord de code 0169. Laat nu de Alt-toets los. Het copyrightteken verschijnt op de juiste plaats. Als u tekst invoert vanaf het toetsenbord van een laptop, waarvan het numerieke toetsenbord is gecombineerd met het hoofdtoetsenbord, houdt u tijdens het gebruik van deze toetsencombinatie en het invoeren van de code de Fn-knop ingedrukt.

Stap 3

U kunt ook een copyrightpictogram invoegen door een specifieke sneltoets toe te wijzen om een speciaal teken in te voegen. Open hiervoor het dialoogvenster "Andere symbolen" (volgens de methode die in de eerste stap is beschreven), zoek het copyright-symbool, selecteer het en klik op de knop "Sneltoets" onderaan het dialoogvenster. Plaats in het geopende venster de cursor in het veld "Nieuwe sneltoetsen" en druk tegelijkertijd op twee of drie toetsen (bijvoorbeeld Ctrl + D of Alt + Shift + A), waarvan de combinatie verantwoordelijk is voor het invoegen van de geselecteerde symbool. Sla uw wijzigingen op. Nu kan het copyrightpictogram worden ingevoegd met behulp van een sneltoets die voor u handig is.

Aanbevolen: