Com-poorten Toevoegen

Inhoudsopgave:

Com-poorten Toevoegen
Com-poorten Toevoegen

Video: Com-poorten Toevoegen

Video: Com-poorten Toevoegen
Video: Com poorten bepalen 2024, Mei
Anonim

De taak van het toevoegen (openen) van een poort wordt noodzakelijk wanneer het onmogelijk is om het vereiste programma te identificeren op het tabblad "Uitzonderingen" van het Windows Firewall-venster. Deze actie kan handig zijn voor actieve gamers om de benodigde gegevens voor een multiplayer-game te verkrijgen.

Com-poorten toevoegen
Com-poorten toevoegen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om te controleren of u het vereiste programma toestemming kunt geven om communicatie via de Windows Firewall tot stand te brengen.

Stap 2

Selecteer "Beveiliging" en vouw de link "Windows Firewall" uit.

Stap 3

Vouw het knooppunt Toestaan dat programma's via Windows Firewall worden uitgevoerd in het linkerdeelvenster van het toepassingsvenster uit en voer het wachtwoord van de computerbeheerder in in het overeenkomstige veld van het promptvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Bevestig uw privileges door het wachtwoord opnieuw in te voeren en het selectievakje toe te passen op het vereiste toepassingsveld.

Stap 5

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen te bevestigen of ga terug naar het gedeelte Programma's door Windows Firewall laten lopen als het vereiste programma niet kan worden geïdentificeerd.

Stap 6

Selecteer de optie "Poort toevoegen" om de procedure voor het openen van een nieuwe com-poort uit te voeren en geef de gewenste poortnaam op in het overeenkomstige veld van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 7

Voer de waarde van het geselecteerde poortnummer in het veld "Poort" in en geef het vereiste TCP- of UDP-protocol op.

Stap 8

Klik op de knop Bereik wijzigen en geef de vereiste parameter op als u het aantal computers wilt wijzigen dat de geselecteerde poort gebruikt.

Stap 9

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen. Een andere methode om de vereiste bewerking uit te voeren, is door het hoofdmenu "Start" te bellen en naar het item "Configuratiescherm" te gaan.

Stap 10

Voer Firewall in het zoekvak in en selecteer Zoeken.

Stap 11

Selecteer Windows Firewall en vouw de link Geavanceerde instellingen uit in het linkerdeelvenster van het toepassingsvenster.

Stap 12

Vouw het knooppunt Inkomende regels aan de linkerkant van het dialoogvenster Windows Firewall met geavanceerde beveiliging uit en klik op Nieuwe regel.

Stap 13

Gebruik het bovenstaande algoritme om een nieuwe com-poort toe te voegen.

Aanbevolen: