Hoe De Geschiedenis Van Ie . Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Geschiedenis Van Ie . Te Bekijken
Hoe De Geschiedenis Van Ie . Te Bekijken

Video: Hoe De Geschiedenis Van Ie . Te Bekijken

Video: Hoe De Geschiedenis Van Ie . Te Bekijken
Video: De Oude Egyptenaren - 1. Chaos en Goden 2024, Mei
Anonim

Het bekijken van de browsegeschiedenis in de Internet Explorer-browser dient als een handige functie om de benodigde bronnen te vinden en op te slaan en is een standaardactie van de toepassing.

Hoe de geschiedenis van ie. te bekijken
Hoe de geschiedenis van ie. te bekijken

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op om de browsegeschiedenis van internetpagina's in Internet Explorer 7 of 8 te bekijken en ga naar het item Alle programma's.

Stap 2

Zoek het gewenste programma en start uw browser.

Stap 3

Vouw het menu "Beeld" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster uit en ga naar het item "Browserpanelen".

Stap 4

Selecteer de opdracht Log in de vervolgkeuzelijst en selecteer het gewenste directory-item in het linkerdeelvenster van het logvenster. Deze actie zorgt ervoor dat de bezochte webbronnen voor de geselecteerde tijdsperiode worden weergegeven.

Stap 5

Selecteer de gewenste URL om de directory met internetpagina's weer te geven en geef het gewenste adres op in het geopende tabblad.

Stap 6

Vouw het menu "Geschiedenis" in de bovenste werkbalk van het browservenster uit en specificeer de gewenste methode voor het sorteren van de opgeslagen records:

- op datum;

- per knoop;

- door aanwezigheid;

- in volgorde van bezoek.

Stap 7

Keer terug naar het menu "Journaal" en selecteer de opdracht "Zoeken in dagboek" om een zoekopdracht uit te voeren volgens het opgegeven criterium.

Stap 8

Voer de waarde van de vereiste URL of de naam van de webpagina in het veld "Zoeken" in van het zoekvenster dat wordt geopend en bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Zoeken starten" te klikken.

Stap 9

Sluit de tool Journaal af door op de x in de rechterbovenhoek van het toepassingsvenster te klikken (voor Internet Explorer 7 of 8).

Stap 10

Start Internet Explorer 9 en vouw het servicemenu uit door op de sterlogoknop in de bovenste werkbalk van het programmavenster te klikken.

Stap 11

Selecteer het item "Log" en gebruik het hierboven beschreven algoritme van acties om de parameters van de weergave van het bezoekerslogboek te wijzigen.

Stap 12

Merk op dat in Internet Explorer 9 zoekopdrachten kunnen worden uitgevoerd door het gewenste adres of de naam van een webresource in het tekstveld van de adresbalk in te voeren, of door de offline log-optie te gebruiken.

Stap 13

Druk op de softkey alt="Afbeelding" en vouw het menu Bestand op de bovenste werkbalk van het browservenster uit.

Stap 14

Geef de opdracht "Offline werken" op.

Aanbevolen: