Hoe Ftp . In Te Stellen

Hoe Ftp . In Te Stellen
Hoe Ftp . In Te Stellen

Video: Hoe Ftp . In Te Stellen

Video: Hoe Ftp . In Te Stellen
Video: cPanel Tutorials - FTP Accounts 2024, Mei
Anonim

Far manager is al meer dan tien jaar een van de meest populaire bestandsbeheerders - een consoletoepassing waarmee u niet alleen bestanden en archieven kunt manipuleren, maar ook vele andere, zeer diverse functies kunt uitvoeren.

Hoe ftp. in te stellen
Hoe ftp. in te stellen

Far manager is al meer dan tien jaar een van de meest populaire bestandsbeheerders - een consoletoepassing waarmee u niet alleen bestanden en archieven kunt manipuleren, maar ook vele andere, zeer diverse functies kunt uitvoeren. De voordelen van dit legendarische programma zijn de verbazingwekkende flexibiliteit, evenals een overvloed aan kant-en-klare plug-ins waarmee je bijna elke functionaliteit kunt bieden die je nodig hebt. Sneltoetscombinaties en een goed doordachte interface stellen u in staat om alle benodigde bewerkingen meerdere keren sneller uit te voeren dan wanneer u objecten probeert te manipuleren met een muis in de grafische Windows-omgeving. Het is ook belangrijk dat Far Manager helemaal gratis is voor gebruikers van de voormalige USSR. U kunt het programma downloaden van de officiële website

De interface van Far volgt de traditie van Norton Commander, het product dat de bestandsmanipulatie in het pre-grafische tijdperk absoluut domineerde.

Laten we eens kijken naar een van de meest gevraagde Far-functies - de ingebouwde ftp-client, die een van de handigste en meest betrouwbare producten van deze klasse is. Om ftp in Far te configureren, moet u de volgende stappen uitvoeren:

  1. Start Far en open een ftp-client (Alt + F1 - ftp of F9 - Links - Station wijzigen - ftp).
  2. Om toegang te krijgen tot een specifiek ftp-adres, moet u een nieuwe ftp-verbinding maken. Druk op Shift + F4. Er wordt een formulier geopend om de eigenschappen van de verbinding in te vullen.
  3. In het bovenste veld moet u het ftp-adres invoeren. Voer het adres in het formaat in, waarvan een voorbeeld in hetzelfde venster boven de invoerregel zal leiden. In de volgende regels moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot ftp.
  4. Andere instellingen kunnen als standaard worden gelaten. Als je problemen hebt met de ftp-verbinding, probeer dan het selectievakje "Passieve modus" aan te vinken.
  5. Klik op de knop Opslaan. Er verschijnt een nieuwe verbinding in het ftp-paneel. Nu kunt u het openen als een normale map en elke bestandsmanipulatie op dezelfde manier uitvoeren: de lijst met bestanden bekijken, kopiëren, verwijderen, submappen openen.

In de regel ontstaat de noodzaak om ftp te configureren om de site op de server van de hostingprovider te hosten. Far manager is de handigste manier om dit te doen.

Aanbevolen: