Hoe Ftp . Te Beveiligen

Inhoudsopgave:

Hoe Ftp . Te Beveiligen
Hoe Ftp . Te Beveiligen

Video: Hoe Ftp . Te Beveiligen

Video: Hoe Ftp . Te Beveiligen
Video: Cloud86 review en snelheidstest [2021] - WordPress hosting 2024, Mei
Anonim

Als u de eigenaar bent van een server die belangrijke informatie opslaat, moet u rekening houden met het beveiligingsprobleem, aangezien het verstrekken ervan voor velen vaak een probleem is. Hier kunt u ofwel een beroep doen op de programmatische methode, of handmatig de gewenste instellingen instellen.

Hoe ftp. te beveiligen
Hoe ftp. te beveiligen

Het is nodig

Goed antivirussysteem

instructies:

Stap 1

Als u en andere gebruikers een statisch IP-adres hebben, bescherm dan uw FTP-server door een.ftpaccess-bestand toe te voegen aan de hoofdmap. Open de bewerking met het standaard Kladblok-programma en specificeer de volgende parameters: Toestaan van XX. XX. XX. XX Weigeren van alles. Vervang XX. XX. XX. XX door het IP-adres van uw computer.

Stap 2

Als u uw FTP-server wilt beschermen door uitzonderingen toe te voegen voor sommige andere gebruikers met statische adressen, schrijft u hun gegevens op een nieuwe regel. Houd er rekening mee dat het absoluut noodzakelijk is om het wachtwoord voor de FTP-server te wijzigen voordat u de procedure uitvoert.

Stap 3

Bescherm uw FTP-server met alternatieve methoden, gebruik er bijvoorbeeld een lang, nietszeggend wachtwoord voor, bestaande uit Latijnse letters van verschillende hoogte vermengd met cijfers en leestekens. Onthoud het niet in de browser, het is beter om het op te slaan in een tekstbestand en de functies "Kopiëren / Plakken" te gebruiken bij het invoeren.

Stap 4

Probeer het zo min mogelijk op uw computer in te voeren om hacking te voorkomen met programma's die toetsaanslagen opvangen. Dergelijke programma's komen veel vaker voor dan programma's die wachtwoorden van het klembord volgen, dit is ook belangrijk om te overwegen bij het opslaan van een wachtwoord.

Stap 5

Blokkeer de toegang tot uw FTP-server voor gebruikers met buitenlandse IP-adressen, indien mogelijk in uw geval. Met deze methode kunt u voorkomen dat u de server hackt met behulp van een proxy, maar het is niet altijd handig om te gebruiken, omdat deze vaak vanuit elk land toegankelijk moet zijn.

Stap 6

Installeer beveiligingssoftware voor netwerkscanning op uw server en probeer spyware buiten uw computer te houden.

Aanbevolen: