Een Patch Aan Het Spel Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Patch Aan Het Spel Toevoegen
Een Patch Aan Het Spel Toevoegen

Video: Een Patch Aan Het Spel Toevoegen

Video: Een Patch Aan Het Spel Toevoegen
Video: Patch and Control Fixtures 2024, Mei
Anonim

Om bepaalde wijzigingen in het spel aan te brengen, zijn er speciale hulpprogramma's - patches die automatisch bepaalde systeembestanden vervangen, waardoor de prestaties van bepaalde functies worden gegarandeerd. Je vindt ze op internet.

Een patch aan het spel toevoegen
Een patch aan het spel toevoegen

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Download de patch voor uw spel van internet. Het is het beste om te zoeken in thematische forums die feedback bevatten van gebruikers die deze patch eerder zijn tegengekomen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat sommige van toepassing kunnen zijn op alle versies van het spel, en sommige zijn specifiek ontworpen voor de volgende. Velen zijn ook ontwikkeld voor een specifieke release. Zorg ervoor dat u informatie krijgt over het doel van de patch en de wijzigingen die optreden na het gebruik ervan.

Stap 3

Controleer na het downloaden het uitgepakte bestand op virussen. Als er zich een Leesmij-bestand in het archief bevindt, lees dan zorgvuldig de inhoud ervan. Sluit de game waarvoor je de patch hebt gedownload. Dubbelklik op het bestand om het uit te voeren. Selecteer de map volgens het doel van de patch.

Stap 4

Om wijzigingen aan de game aan te brengen, moet je meestal een van de mappen in Games of Program Files selecteren, gevolgd door een map met de naam van het ontwikkelaarsbedrijf of de naam van de game, en vervolgens in de submappen die mappen selecteren waarvan het systeem bestanden worden vervangen. Meestal wordt het pad gespecificeerd in het Leesmij-bestand of op de downloadpagina. Nadat u een van de mappen hebt geselecteerd, klikt u op "OK" en "Patch", wacht u tot de bestanden zijn vervangen.

Stap 5

Start het spel en controleer de aangebrachte wijzigingen. Het wordt aanbevolen om een reservekopie van de werkende configuratie te maken voordat u de patch installeert, nadat u de map met de te wijzigen bestanden eerder in de documenten van de gebruiker hebt opgeslagen.

Stap 6

Als het spel na het installeren van de patch niet start of als je bepaalde problemen hebt, draai de wijzigingen dan terug door de map met de gepatchte bestanden te verwijderen en de map te vervangen die eerder op zijn plaats was. Het hulpprogramma Windows Restore is hier niet relevant, dus overweeg om de wijzigingen terug te draaien met alternatieve methoden.

Aanbevolen: