Toegang Geven Aan Andere Gebruikers

Inhoudsopgave:

Toegang Geven Aan Andere Gebruikers
Toegang Geven Aan Andere Gebruikers

Video: Toegang Geven Aan Andere Gebruikers

Video: Toegang Geven Aan Andere Gebruikers
Video: Andere mensen toegang geven tot de website 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om bestanden met andere gebruikers te delen. Hier zijn er enkele: het creëren van een computer-naar-computernetwerk, een vergaderruimte, via sites en het delen van bestanden, via e-mail, via verwijderbare media. En ook directe toegang tot bestanden - vanuit de map "Gedeeld" of vanuit een andere. De keuze van de methode wordt bepaald door wie toegang heeft, welk beschermingsniveau dit inhoudt en dus waar het beter is om deze mappen te plaatsen.

toegang openen
toegang openen

instructies:

Stap 1

Toegang vanuit de gedeelde map wordt gebruikt als alle gedeelde bestanden op één plaats zijn opgeslagen, gescheiden van andere documenten en mappen. Of als er geen speciale toestemming nodig is voor een groep gebruikers. Om dit te doen, kopieert u gewoon alle informatie naar de map "Algemeen" en verwijdert u het standaardverbod. Aangezien elk lid van het netwerk toegang heeft om de inhoud van de map te bekijken, kunt u een beperking instellen voor het wijzigen van de opgeslagen informatie of een wachtwoord instellen (als de computer zich niet in het domein bevindt).

Stap 2

Toegang vanuit elke map is raadzaam bij het periodiek bijwerken en toevoegen van bestanden, voor het algemeen bekijken van documenten, media, afbeeldingen, enz. Deze toegang is nodig als de grootte van deze bestanden groot is en extra ruimte in beslag neemt bij het kopiëren naar de map "Algemeen", wanneer u de toegang voor een geselecteerde groep gebruikers moet openen en deze tot anderen moet beperken. U kunt ook gebruikers (een of een groep) personaliseren die het recht hebben om een bepaald soort wijzigingen aan te brengen en een wachtwoord in te stellen.

Stap 3

Selecteer hiervoor de gewenste map en klik op "Delen" op de werkbalk. Voer een naam, groep in of selecteer "Iedereen" en klik op "Toevoegen" of maak een nieuwe gebruiker aan (nieuw account). Stel vervolgens de mate van toestemming in: "Mede-auteur" of "Mede-eigenaar" (mag wijzigen en verwijderen), "Lezer" (alleen bekijken). Verstuur daarna de links die het toegangspad aangeven per e-mail.

Aanbevolen: