Wifi Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Wifi Instellen Op Je Telefoon
Wifi Instellen Op Je Telefoon

Video: Wifi Instellen Op Je Telefoon

Video: Wifi Instellen Op Je Telefoon
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, Mei
Anonim

Het moderne leven is bijna niet meer voor te stellen zonder internet. Elke dag brengen mensen het grootste deel van hun vrije tijd online door. Met behulp van internet kunnen mensen werken, ontspannen, naar muziek luisteren en gewoon het nieuws lezen, en met de komst van wifi is het werken met internet nog eenvoudiger geworden.

Wifi instellen op je telefoon
Wifi instellen op je telefoon

Dankzij Wi-Fi-gegevensoverdrachttechnologie kunnen mensen overal profiteren van de mogelijkheden (waar er een Wi-Fi-netwerk is). Alleen wifi instellen is natuurlijk niet genoeg. Voor zijn volwaardige werk op mobiele apparaten moet het ook worden geconfigureerd.

Wifi op iOS

De wifi-configuratie kan per besturingssysteem enorm verschillen. IOS-apparaten hebben het meeste internet nodig. Natuurlijk kan de eigenaar van een dergelijk apparaat de eenvoudigste acties uitvoeren (bellen, sms'en, enz.), maar voor al het andere hebben dergelijke apparaten een internetverbinding nodig.

Om een iOS-apparaat in te stellen, moet je een wifi-toegangspunt binnen handbereik hebben, waarmee je verbinding moet maken. Om een Wi-Fi-netwerk op uw apparaat in te stellen, moet u naar de instellingen van uw mobiele apparaat gaan en het item "Wi-Fi-netwerken" selecteren. Nadat u op de knop Wi-Fi inschakelen hebt geklikt, wordt automatisch een lijst met alle beschikbare verbindingen geopend. In deze lijst moet u degene vinden waarmee u verbinding gaat maken, erop klikken en de SSID-sleutel invoeren. Na de eerste succesvolle aanmelding onthoudt het systeem van het mobiele apparaat automatisch de aanmeldingsgegevens.

Wifi op Windows Phone

Om het Wi-Fi-netwerk te gebruiken op een mobiel apparaat met het Windows Phone-besturingssysteem, moet u het item "Instellingen" in de lijst met applicaties selecteren en vervolgens Wi-Fi zoeken. In de regel "Wi-Fi-netwerk" moet u de verbinding inschakelen, waarna de telefoon automatisch naar alle beschikbare netwerken zoekt. U moet de verbinding vinden waarmee u verbinding wilt maken en deze selecteren. Vervolgens moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren en pas daarna kan de telefoon verbinding maken met het netwerk.

Wifi op Android

Op mobiele apparaten, gebaseerd op Android, is alles ongeveer hetzelfde. Eerst moet je naar "Instellingen" gaan en "Draadloze netwerken" selecteren. Hier moet u het vakje naast het Wi-Fi-item aanvinken. De telefoon zoekt automatisch naar alle beschikbare netwerken en als hij niet-geblokkeerde netwerken vindt, maakt hij er verbinding mee. Als u verbinding wilt maken met uw eigen netwerk, moet u naar het item "Wi-Fi-instellingen" gaan, waar u een lijst met alle beschikbare verbindingen kunt zien. In de lijst moet je de verbinding vinden die bij je past en deze selecteren, het wachtwoord invoeren en als je succesvol inlogt, kun je het wifi-netwerk gebruiken.

Aanbevolen: