Hoe Registreer Je Een Opera

Inhoudsopgave:

Hoe Registreer Je Een Opera
Hoe Registreer Je Een Opera

Video: Hoe Registreer Je Een Opera

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Download and Install Opera Browser 2018 2023, Februari
Anonim

De Opera-browser is gratis, dus registratie is niet nodig. Er zijn echter aanvullende services beschikbaar voor deze browser die de mogelijkheden aanzienlijk vergroten. Ze vereisen registratie, maar het is ook gratis.

Hoe registreer je een Opera
Hoe registreer je een Opera

instructies:

Stap 1

Om, met dezelfde combinatie van login en wachtwoord, uw artikelen op blogs te publiceren, uw foto's naar het netwerk te uploaden, te communiceren met vrienden op sociale netwerken en microblogs, evenals bladwijzers over te brengen van de Opera-browser op uw computer naar de Opera Mini-browser, of Opera Mobile op een tablet of mobiele telefoon, registreer je voor de My Opera-service. Het inschrijfformulier is beschikbaar via de volgende link:

Registratie wordt op dezelfde manier uitgevoerd als bij veel andere vergelijkbare services. Voer uw bijnaam, wachtwoord, bestaand e-mailadres en captcha in, klik op de knop "Registreren", wacht vervolgens op een bericht met een link om de registratie te bevestigen en volg deze.

Stap 2

Om sites te ontwikkelen die een hoge mate van compatibiliteit hebben met de Opera- en Opera Mini-browsers, neemt u deel aan de ontwikkeling van het open softwarepakket Opera Dragonfly, maakt u uw eigen widgets voor de Opera-browser, naast de gebruikelijke vaardigheden van een programmeur, heb je ook specifieke kennis nodig, en soms ook advies aan collega's. Om ze te krijgen, registreert u zich bij de Dev Opera-service. De registratiepagina bevindt zich op het volgende adres:

Het registratieproces ziet er hetzelfde uit als voor de My Opera-service.

Stap 3

Om de diensten Opera Unite en Opera Link te gebruiken, selecteert u in het browsermenu "Extra" respectievelijk "Opera Unite Server" - "Opera Unite inschakelen" of "Synchronisatie met Opera Link" - "Synchronisatie inschakelen". Druk op de knop "Volgende", druk vervolgens op de knop "Heeft al een account" en voer de registratiegegevens van de My Opera- of Dev Opera-service in, of registreer u helemaal opnieuw via het formulier dat verschijnt.

Stap 4

Als je geen programmeur bent, maar een gewone gebruiker, dan heb je liever advies nodig over de juiste instelling van de browser, en niet over het ontwikkelen van sites en add-ons. In dit geval moet u het gebruikersforum van Opera gebruiken dat zich op het volgende adres bevindt:

Om het in te voeren, is een combinatie van login en wachtwoord van de My Opera-service geschikt.

Stap 5

Tot slot, als je aan een bepaalde onderwijsinstelling studeert, of daar een medewerker van bent, meld je dan aan bij de Opera Campus Crew-community. Ga hiervoor naar de volgende link:

Nadat u het formulier heeft ingevuld en verzonden, wordt het handmatig beoordeeld door medewerkers van Opera Software.

Populair per onderwerp